1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-02-2015 00:19

Ρουμελιώτης: «Πρωταγωνιστές οι διαιτητές»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο προπονητής της ΑΕΚ Μανώλης Ρουμελιώτης μετά τον απόκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο.


«Αν πω αυτά που πρέπει να πω θα με καλέσουν σε απολογία αφού οι πρωταγωνιστές του αγώνα σήμερα ήταν άλλοι δυστυχώς. Η ομάδα μας παίζει στα όρια της και κάνει ότι ι καλύτερο μπορεί, παλεύοντας σε όλα τα παιχνίδια. Φτάσαμε πολύ κοντά στο πάρουμε την πρόκριση, είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε και με 3-0 αλλά και στο 5ο σετ είχαμε μεγάλη διαφορά ωστόσο με παιδαριώδη λάθη την χάσαμε και μετά έβαλαν το χεράκι τους άλλοι. Συνεχίζουμε όμως και δεν σταματάμε την προσπάθεια».
Διαβάστηκε 1327 φορές

5 σχόλια

  • Comment Link AEKVCfan Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 12:47 posted by AEKVCfan

    δεν είδα το ματς, δεν έχω άποψη αλλά συμφωνώ πως μπορούσες να το τελειώσεις στο 3ο σετ ή έστω στο ται μπρεικ όταν είσαι 6-11 και όχι να κατηγορείς διαιτησίες..
    κρατάω την υπέρβαση και χαίρομαι που επιβεβαιώνομαι στο ότι η ΑΕΚ δεν είναι τόσο κακή όσο θέλατε να λέτε από την αρχή της σεζόν...πάμε για τη νίκη στην έδρα μας- όποια κι αν είναι αυτή- και συνεχίζουμε δυνατά!!

  • Comment Link mono_aek Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 11:06 posted by mono_aek

    ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ.ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΕΤ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ.ΤΟΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ 3-4 ΕΥΚΟΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΣΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΕΤ ΣΤΟ ΕΔΙΝΑΝ , ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ.ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.ΚΡΙΜΑ ΑΔΙΚΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

  • Comment Link aekfan Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 10:13 posted by aekfan

    έλα βρε ζωή κάρφωσε με δύναμη να τελειώσεις το παιχνίδι, ήταν καλή ευκαιρία!
    μπράβο σε όλες τις κοπέλες μας.
    από τον πάο γιατί δεν παίζουν χρήστου μεταξά;

  • Comment Link Lovevolley Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 07:29 posted by Lovevolley

    Ενα μεγαλο μπραβο στην ΑΕΚ για την εκπλητικη εμφανιση σε αυτο το παιχνιδι..τα σφυρηγματα στο τελος του 5ου σετ ηταν λιγο περιεργα,ομως δεν επρεπε να φτασουν ως εκει το παιχνιδι οι παιχτριες της ΑΕΚ...πολυ κακος ΠΑΟ,που δεν αξιζε την προκριση με τετοια εμφανιση!!! Δυστυχως το κυπελλο ειναι παιχνιδι ημερας κ μια σοβαρη ομαδα οπως ο ΠΑΟ,οφειλε να εμφανιστει ΣΟΒΑΡΟΣ !!!!

  • Comment Link Υποδειξις Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 23:06 posted by Υποδειξις

    Καμιά διαιτησία δε φταίει όταν στο 3ο σετ δεν καθαρίζεις το ματσάκιον και στο tie-break προηγείσαι 6-11 και 8-12, και στο 13-13 χάνεις σερβίς...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ