1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-09-2013 13:58

«Έχουμε δυνατότητα για κάτι καλό»

Η ομάδα των Ιώνων πρωταθλήτρια στην Α2 στον ομιλό της, βρίσκεται για πρώτη φορά στα μεγάλα σαλόνια. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Θεοδωρόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας για τον στόχο της καθιέρωσης στην μεγάλη κατηγορία καθώς και το όνειρο του να κάνουν αυτός και η ομάδα του το κάτι παραπάνω.

Ο έμπειρος τεχνικός κατάφερε να κρατήσει τον περσινό κορμό της ομάδας και με την προσθήκη δύο ξένων κάτι που διευκολύνει την δουλειά του κατα την διάρκεια της προετοιμασίας. «Η προετοιμασία πάει καλά και το μόνο πρόβλημα που έχουμε είναι πως δεν έχει έρθει ακόμα η Βραζιλιάνα. Είχε κάτι θέματα με το διαβατήριό της και καθυστέρησε, αλλά σήμερα-αύριο θα είναι μαζί μας. Προπονούμαστε λοιπόν σε καλούς ρυθμούς και ετοιμαζόμαστε για το τουρνουά που διοργανώνουμε την επόμενη εβδομάδα με τη συμμετοχή της ΑΕΚ, του Μαρκόπουλου και του Πανναξιακού», δήλωσε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος.

«Ελπίζουμε να έχουμε υγεία για να δουλέψουμε σωστά στις ημέρες που απομένουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Το μυαλό μας είναι στην πρεμιέρα και το ματς με τον Ηρακλή Κηφισιάς, τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε μεθαύριο σε φιλικό παιχνίδι. Στόχος μας στη νέα κατηγορία είναι να σωθούμε, αλλά νομίζουμε πως έχουμε δυνατότητες για κάτι καλύτερο. Πρώτα να σωθούμε βέβαια και μετά ό,τι καλύτερο», συμπλήρωσε.

Μιλώντας για όσα περιμένει να δει στην μεγάλη κατηγορία καθώς και ο ίδιος είναι «νεοφώτιστο» πρόσωπο, σχολίασε: «Το πρωτάθλημα δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερο σε σχέση με πέρυσι, αλλά θα είναι σίγουρα πιο ανταγωνιστικό. Καμία ομάδα δεν θα είναι του... χεριού των άλλων. Ξεχωρίζουν ΑΕΚ, Ολυμπιακός ίσως και τα Βριλήσσια, αλλά πιστεύω πως και αυτές οι ομάδες θα δίνουν ντέρμπι σε κάθε αγωνιστική και όχι μόνο όταν παίζουν μεταξύ τους. Το γεγονός ότι υποβιβάζονται τρεις ομάδες δίνει μεγάλο κίνητρο να δουλέψουμε όλοι, αλλά θα ήθελα να δω και πλέι οφ 1-8. Γνωρίζω και κατανοώ τα οικονομικά προβλήματα και ελπίζω να λυθούν ώστε να επιστρέψουμε στα πλέι οφ 8άδας και φυσικά, με κάθε κόστος, να ξαναβάλουμε το βόλεϊ στην τηλεόραση».

Όσο για τα οικονομικά της δικής του ομάδας, εξηγεί: «Έχουμε ένα μπάτζετ μαζεμένο και δεν αφήνουμε τα πόδια μας να βγουν έξω από την κουβέρτα. Δεν θέλουμε να ξεφύγουμε ούτε ένα ευρώ καθώς στόχος του συλλόγου είναι να μείνει η ομάδα για χρόνια στην Α1 γυναικών και η φερεγγυότητα είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας».

Πηγή: volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ