1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-12-2013 17:06

Ηρακλής: «Σφαγιαστική, η διατησία της κ. Δανιηλίδου»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία της Ελενης Δανιηλίδου στον αγώνα με τον Πανναξιακό, εξέδωσε η διοίκηση του Ηρακλή, που ζητάει την εξαίερεσή της από τα παιχνίδι της ομάδας.
«Ο Γ.Σ Ηρακλής διαμαρτύρεται έντονα για την απαράδεκτη και σφαγιαστική διαιτησία της κ.Ελένης Δανιηλίδου στο γυναικείο αγώνα βόλεϊ μεταξύ της ομάδας μας και του Πανναξιακού. Είναι η δεύτερη φορά φέτος που η συγκεκριμένη διαιτητής με τις αποφάσεις της αλλοιώνει αποτέλεσμα αγώνα, γι' αυτό και ζητάμε από τους διοικούντες της ελληνικής διαιτησίας την εξαίρεσή της από όλους τους αγώνες του συλλόγου μας, σε όλα τα επίπεδα, γιατί πιστεύουμε ότι δεν είναι ικανή να σφυρίξει ούτε σε αγώνα παγκορασίδων. DVD με τις ξεκάθαρες φάσεις που δόθηκαν (από ασχετοσύνη πιστεύουμε) ανάποδα θα ανέβει στο διαδίκτυο, θα σταλεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς αλλά και στη ΚΕΔ, ώστε η συγκεκριμένη διαιτητής να μην ξανασφυρίξει ποτέ ευρωπαϊκό αγώνα».

5 σχόλια

  • Comment Link O.K Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013 08:07 posted by O.K

    Γελάει ο κοσμος..Με τέτοιο σκορ πώς είναι δυνατόν;;;;;;;Οποιος και να διαβάσει και να δει το σκορ θα γελάσει με τον συντάκτη της επιστολής και όχι με τα "λάθη" της κας Δανιηλίδου..Το ματς ήταν γελοίο για να γίνουν λάθη αλλωστε..Σιγά της φάσεις που είχε..Α ρε ανθρωπάκια...

  • Comment Link ΤΕΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013 07:33 posted by ΤΕΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

    συμφωνώ απόλυτα με τον προηγούμενο.Από άσχετους στον Ηρακλή άλλο τίποτα.Εμ βέβαια, άλλο να κάνεις ντου στο τάραφλεξ κι άλλο να το παίζεις παράγοντας.Εμ βέβαια άλλο να φτιάχνεις καφέδες και να ψήνεις παντσέτες με τους κολλητούς που δεν έχουν αφήσει ούτε ένα σοβαρό ηρακληδέα να ασχοληθεί με τον Ηρακλή κι άλλο να θέλεις να πουλάς μούρη ως παράγοντας.Εχει μια απόσταση.Ε ρε κατακαημένε Ηρακλή πού καταντησες με όλους τους απίθανους που σε διαλύουν καθημερινά αλλά και που διαλύουν και τα τελευταία σημάδια αξιοπρέπειας.

  • Comment Link dennis Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013 06:58 posted by dennis

    Kαλές γιορτές και στον γραφικό.

  • Comment Link vb Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 17:42 posted by vb

    ρε παιδιά γιατί δεν κάνετε ακριβή μεταφορά της ανακοίνωσης του ΗΡΑ;
    Η ανακοίνωση λέει "Ο Γ.Σ Ηρακλής διαμαρτύρεται έντονα για την απαράδεκτη και σφαγιαστική διαιτησία της κ.Ελένης Δανιηλίδου στο γυναικείο αγώνα βόλεϊ μεταξύ της ομάδας μας και του Πανναξιακού. Είναι η δεύτερη φορά φέτος που η συγκεκριμένη διαιτητής με τις αποφάσεις της αλλοιώνει αποτέλεσμα αγώνα, γι' αυτό και ζητάμε από τους διοικούντες της ελληνικής διαιτησίας την εξαίρεσή της από όλους τους αγώνες του συλλόγου μας, σε όλα τα επίπεδα, γιατί πιστεύουμε ότι δεν είναι ικανή να σφυρίξει ούτε σε αγώνα παγκορασίδων.DVD με τις ξεκάθαρες φάσεις που δόθηκαν (από ασχετοσύνη πιστεύουμε) ανάποδα θα ανέβει στο διαδίκτυο, θα σταλεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς αλλά και στη ΣΕΔ, ώστε η συγκεκριμένη διαιτητής να μην ξανασφυρίξει ποτέ ευρωπαϊκό αγώνα" (πηγή bluearena)
    Μπορεί κάποιος από αυτούς που συνέταξαν την ανακοίνωση να μας πει ποιος φορέας είναι η ΣΕΔ;;;;;!!!!!
    Άσχετα ανθρωπάκια που για να καλύψετε την ασχετοσύνη σας προβαίνετε σε βαρύγδουπες ανακοινώσεις

  • Comment Link Volleyball fan Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 15:31 posted by Volleyball fan

    Κι εμεις ζηταμε την εξαιρεση σας απο τα κοινα του Ηρακλη ομως εσεις στον κοσμο σας. Δυστυχως οι αγιες μερες των Χριστουγεννων και η νεα χρονια δε φαινεται να φερνουν τη λυτρωση του συλλογου μας και την απαλλαγη του απο ολους εσας. Ανυπαρκτοι ως διοικηση στησατε μια ομαδα της πλακας, τουλαχιστον μη μας γελοιοποιειτε αλλο προσπαθωντας να κρυψετε τα ολεθρια λαθη σας. Επισης, εξηγειστε στον κοσμο για να μαθει ποιος εβγαλε την ανακοινωση; Συγκεκριμενα, ποιος τη συνεταξε και ποιος την υπεγραψε; Εξ οσων γνωριζω δεν υπαρχει διοικηση. Τοτε ποιος; Μην κρυβεστε πισω απο οργισμενες ανακοινωσεις, σας πηραμε χαμπαρι. Κατα τα αλλα σας εφταιγε ο Ιωαννιδης. Φυγετε ΧΤΕΣ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ