1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-01-2014 21:18

Χωρίς δυσκολία η ΑΕΚ πέρασε από το Κατσάνειο

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες η ΑΕΚ πέρασε από το Κατσάνειο, νικώντας τον Ηρακλή με 3-0 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Η «Ένωση» μπήκε δυνατά σε ένα παιχνίδι όπου εξ αρχής ήταν το φαβορί και πήρε σχετικά εύκολα το πρώτο σετ με 25-19. 

Στο δεύτερο, ο Ηρακλής έκανε τη δική του υπερπροσπάθεια και εκμεταλλευόμενος κάποια λάθη της ΑΕΚ σε υποδοχή και μπλοκ, δυσκόλεψε όσο μπορούσε τις φιλοξενούμενες (14-14, 21-21). Όμως, αν και έφτασε κοντά στην ισοφάριση δεν κατάφερε να την πετύχει με τις «κιτρινόμαυρες» να κάνουν έστω και δύσκολα το 2-0 με 25-23. 

Μάλιστα, στο τρίτο σετ, ο Ηρακλής «πλήρωσε» το γεγονός ότι τα... έδωσε όλα λίγο νωρίτερα και δεν κράτησε δυνάμεις, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που έχοντας και την υπέρ της διαφορά ποιότητας, κατάφερε να ξεφύγει από νωρίς στο σκορ (3-12). Έτσι, όταν ο «γηραιός» βρήκε το σθένος να «επιστρέψει» στο σετ, ήταν ήδη αργά και το 0-3 (19-25) έγραψε απλά τον επίλογο. 

Ο κόουτς του Ηρακλή, Βαλεντίν Μίλεφ, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έχασε το δεύτερο σετ, εκεί όπου θα μπορούσε να είχε ξαναμπεί στο παιχνίδι: «Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι είχαμε δύσκολο έργο απέναντι στην ΑΕΚ, όμως, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, εάν φτάναμε στο 1-1, θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη τύχη. Δυστυχώς για εμάς παρά την καλή προσπάθεια που καταβάλαμε, η ισοφάριση δεν ήρθε, αντίθετα η ΑΕΚ έκανε το 0-2 και κάπου εκεί όλα τελείωσαν. Γενικώς, προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα στο παιχνίδι μας, αλλά δεν είναι εύκολο γιατί είμαστε ένα σύνολο που αποτελείται από πολλά νέα κορίτσια που χρειάζονται χρόνο. Ελπίζω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για εμάς».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Απόστολος Οικονόμου, ο οποίος δεν είχε στη διάθεσή του την Μαρίσα Φερνάντες, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: 

«Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια, γιατί έκαναν μια αρκετά καλή εμφάνιση μέσα σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν Ηρακλή που κατά τη γνώμη μου έκανε ένα πολύ μεστό παιχνίδι. Και στα τρία σετ είχαμε καλά ποσοστά σε άμυνα και επίθεση, ενώ η διαφορά ήταν ότι στο πρώτο και στο τρίτο πιέσαμε πολύ περισσότερο σε μπλοκ και σερβίς ενώ στο δεύτερο όχι τόσο. Είναι θετικό ότι σε σχέση με τον αγώνα που δώσαμε κόντρα στο Μαρκόπουλο, είχαμε πολύ λιγότερα νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι μας».

Τα σετ: 0-3 (19-25, 23-25, 19-25)

Ηρακλής (Μίλεφ): Κωνσταντινίδου Αλ., Βέλλιου, Κυριακίδου, Κωνσταντινίδου Ελ., Στράντζαλη, Αλτίνη, Αρτακιανού (λ), Δαμιανίδου, Καλαϊτζίδου.

ΑΕΚ (Οικονόμου): Παπαφωτίου 5 (1 άσος, 2/3 επ., 2 μπλοκ), Γιόσοβιτς 15 (1 άσος, 14/23 επ.), Ιβάνοβα 8 (7/13 επ., 65% υπ., 1 μπλοκ), Γιακουμή 10 (1 άσος, 5/11 επ., 4 μπλοκ), Καβαθά 10 (3 άσοι, 5/6 επ., 2 μπλοκ), Κρουκ 7 (3 άσοι, 4/9 επ., 60% υπ.), Ρόγκα (λ., 65% υπ.), Τοτσίδου 1 (1/5 επ., 60% υπ.), Λαδένη 2 (1 άσος, 0/5 επ., 1 μπλοκ), Φάκη, Πασσιά.

5 σχόλια

  • Comment Link αλεξιου κωστας Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014 11:48 posted by αλεξιου κωστας

    ο ανθρωπος μπορει να μην απανταει επειδη εχει καποιο νοητικο προβλημα και οχι επειδη ειναι γραφικος.αν ηταν στα καλα του θα σας απαντουσε και θα εγραφε πραγματα που στεκουν οποτε μην του δινεται σημασια.

  • Comment Link leofs Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014 16:12 posted by leofs

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ.ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ.

  • Comment Link Χαριτοπουλος Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014 15:55 posted by Χαριτοπουλος

    Σίγα μην πάρουν μόρια. Για πλάκα τους κέρδισε η Ελπίδα στην κανονική περίοδο μέσα στο Κατσάνειο και έχει δύο κλάσεις καλύτερη ομάδα. Και στον τελικό, με διεθνή διαιτητή στη σκάλα, δεν θα περνάνε και οι βλαχομαγκιές των παρατρεχάμενων του κυλικείου. Αν βέβαια αποκλείσουν τον Αία στον ημιτελικό

  • Comment Link dennis1 Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014 15:15 posted by dennis1

    Αγαπητέ γραφικέ η Κηφισιά που για σένα ήταν πρότυπο ομάδες έγινε ξαφνικά αμελητέα ποσότητα; Εσύ δεν έλεγες ότι η ομαδα του Ηρακλή ενισχύθηκε περισσότερο από όσο έπρεπε;Πόσο γραφικός μπορείς να γίνεις;

  • Comment Link ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014 10:56 posted by ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ.

    εντάξει , δεν τρέχει και τίποτα,αναμενόμενο.Τα λέγαμε και χτες.Ούτως ή άλλως το ξέρουμε το παραμύθι, το φάιναλ φορ ενδιαφέρει περισσότερο γιατί εκεί παίζονται οι μοριοδοτήσεις, έτσι εφοράρα μου; Ποιος ασχολείται τώρα με την πρώτη ομάδα.Ούτως ή άλλως τις 5-6 νίκες που χρειάζεται η ομάδα για να σωθεί τις πήρε ή θα τις πάρει απέναντι στα λιμά της κατηγορίας.Μετά το χάος.Κλαρίνα απανωτά και μόνο ενδιαφέρον για τα μόρια, τις σπουδές και τις μεταγραφές. Η μεγάλη του Μπερμπέρογλου σχολή ζει και βασιλεύει.Σιγά μη δε μάθαινε τα κόζια ο διαχειριστής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ