1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-02-2014 00:03

«Καθάρισε» την παραμονή ο Ηρακλής

Άνετα αισθάνεται στην βαθμολογία ο Ηρακλής που νίκησε εκτός έδρας με 3-1 του Μακεδόνες Αξιού και πλέον βρίσκεται στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη.
Η γηπεδούχος ξεκίνησαν… φουριόζες, πήραν εύκολα το πρώτο σετ, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Χαρακτηρiστικό είναι ότι στο δεύτερο σετ βρέθηκαν να χάνουν με 11-1. Τελικά «ξύπνησαν» όταν ήταν αργά. Στο τέταρτο σετ έχαναν με 17-10 και πλησίασαν το 23-24, αλλά η Στράντζαλη τελείωσε το ματς.

«Μετά το πρώτο σετ δυστυχώς μπήκαμε στο ρυθμό του Ηρακλή και κάναμε τη χειρότερη μας εμφάνιση σε όλο το πρωτάθλημα. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, αλλά όλη την εβδομάδα είχαμε κάποια προβλήματα, ωστόσο θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο και να μην χαλάσουμε την εικόνα που είχαμε δημιουργήσει σ’ όλο το πρωτάθλημα», είπε προβληματισμένος ο Μανώλης Σκουλικάρης.

«Τον τελευταίο καιρό η ομάδα μου έχει βελτιωθεί και προσωπικά ποτέ δεν πίστεψα ότι υπήρχε περίπτωση να κινδυνεύσουμε. Περιμένω να παίξουμε ακόμη καλύτερα, αρκεί να μην χαλαρώνουμε όπως συνέβη στο δ’ σετ», δήλωσε ο Βαλεντίν Μίλεφ.

Τα σετ: 25-19, 18-25, 20-25, 23-25

MΑΚΕΔΟΝΕΣ(Σκουλικάρης): Δραγουμάνου, Τυφλιώρη, Καετάνο, Βεργίδου, Μηλοβιανού, Μεταξά/ Αναγνώστου –λ 
ΗΡΑΚΛΗΣ (Μίλεφ): Κωνσταντινίδου Λ., Βέλλιου, Κυριακίδου, Κωνσταντινίδου Ελ., Στράντζαλη, Αλτίνη/ Αρτακιανού –λ, Κομνίνο, Καλαϊτζίδου, Δαμιανίδου, Παπαστεφάνου, Αξάρη
*Τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα θα είναι διαθέσιμα το μεσημέρι της Δευτέρας

5 σχόλια

  • Comment Link ΣΑΒΒΑΣ ΟΡΩΠΩΣ Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014 23:38 posted by ΣΑΒΒΑΣ ΟΡΩΠΩΣ

    ντροπη σας ολοι στο κολπο μακεδονες ηρακλης μαρκοπουλο ρεθυμνο ναξοσ ολοι μαζι μια οικογενεια δειτε τα αποτελεσματα τα 2 τελευτεα χρονια και θα καταλαβετε πεσανε ανατολια και τραχωνες με καλλιτερες ομαδες φετος τα ιδια προεδρος ΕΣΠΑΑ μαρκοπουλο εοπε ρεθυμνο κλπ να το χερεστε τετοιο πρωταθλημα

  • Comment Link ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014 10:41 posted by ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ

    Η Ξεφτιλα της μικρης θεσσαλονικης σε ολο της το μεγαλειο.Τα ιδια καθε χρονο κ ετσι δειχνουν το κομπλεξ τους κ οτι ειναι αχρηστοι για αθλητσμο.Ποτε δε θα γινεται πρωτευουσα κομπλεξικοι.Ειστε για να παιζετε μεταξυ σας!!!!!!!!!!

  • Comment Link blue Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 11:56 posted by blue

    και στο κύπελλο οι μακέδονες γιατί έχασαν;

  • Comment Link ανωνυμος Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 11:49 posted by ανωνυμος

    τυφλος ονομα και πραμα ε;
    μονο αν κοιταξεις το προγραμμα αρκει να καταλαβεις οτι με τον ηρακλη να εχει εντος μαρκοπουλο ιωνες ηρακλη-κηφισιας η παραμονη ηταν αναμενομενη και δεν χρειαζοταν να δωσουν βαθμους οι μακεδονες, τους οποιους κερδισε ο ηρακλης και την τεταρτη. και εκει το εδωσαν οι μακεδονες;

  • Comment Link tyflos Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 09:26 posted by tyflos

    Εντάξει παιδιά ...Μας έχετε πεισει για τα μετάξύ σας παιχνιδια οτι παιζονται επι ισοις οροις....
    Αλλωστε το είδαμε το σενάριο τα δύο τελευταία χρονια που οταν οι Μακεδόνες κινδύνευαν το αδελφό σωματείο έδεινε τους βαθμους!!
    Ηρθε κ η σειρά του Ηρα τωρα να εισπράξει...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ