1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-10-2014 14:13

Από τη Νάξο με αγάπη

Από Θεσσαλονίκη στην ΑΕΚ και στη συνέχεια στον Πανναξιακό, η Κωνσταντίνα Πασσιά και η Αφροδίτη Λαδένη πόζαραν στον φακό του Κουρκούτι και μίλησαν για τη ζωή τους, την καριέρα τους και το βόλεϊ.

Η ομάδα της Νάξου, με τον Ζόραν Κόβατσιτς για προπονητή και με πληθώρα καλών Ελληνίδων και ξένων αθλητριών, έχει δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο και έχει βάλει τη 2ή της χρονιά στην Α1 ως στόχο το... κάτι παραπάνω από πέρυσι.

Ο φακός του Κουρκούτι συνάντησε τις νεαρές βολεϊμπολίστριες δίπλα στην Πορτάρα -που κοσμεί την είσοδο του λιμανιού- και φρόντισε να επιστρέψει με πλήρες ρεπορτάζ, για τα μάτια σας και μόνο.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο ΕΔΩ

1 σχόλιο

  • Comment Link ypomonetikos Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014 14:43 posted by ypomonetikos

    ρε παιδια πραγματικα καποιοι προσπαθουν να απαξιωνουν τα παντα λιγο σεβασμο στην προσπαθεια και στον ανθρωπο αθλητρια ...μπραβο στα κοριτσια , μπραβο στον δημοσιογραφο ...μπραβο σε ολους που προσπαθουν , να ανεβασουν το ελληνικο βολλευ ...συνεχιστε και ολοι εδω θα συναντηθουμε στον κοινο στοχο .....φτανει η γκρινια , φτανει το ολα μαυρα ......ας ξεκινησουμε με ενα καινουργειο ονειρο ....να ανεβασουμε ψηλα τον αθλητισμο και σιγουρα το βολλευ ποιο ψηλα!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ