1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-11-2015 17:33

Μαζεύει... υπογραφές το Μαρκόπουλο

Ο Άρης, ο Αίας Ευόσμου, Η Ηλιούπολη, ο Φιλαθλητικός Λάρισας και ο Πανναξιακός συνυπέγραψαν σήμερα την επιστολή διαμαρτυρίας που έχει συντάξει το Μαρκόπουλο μετά τη βίαιη διακοπή μετάδοσης του αγώνα με τον Άρη.
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έδωσαν από χθες τη σύμφωνη γνώμη τους γιατί δεν έχουν υπογράψει με την κρατική τηλεόραση και για αυτό τον λόγο απλά συμπαραστέκονται στην εύλογη διαμαρτυρία της ομάδας των Μεσογείων.

2 σχόλια

  • Comment Link Petropoulos Andreas Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2015 16:04 posted by Petropoulos Andreas

    Παντως ευλογα ερωτηματικα προκαλει η σπουδη του παραγοντα του ΑΟΜ να αναλαβει διασωματειακες πρωτοβουλιες παραμεριζοντας την ΕΟΠΕ... Μηπως οσα λεγονται για σκοτεινα και οικονομικα επωφελη προσωπικα κινητρα εχουν βαση? Και τα υπολοιπα ιστορικα στελεχη του Μαρκοπουλου τι κανουν? Μηπως εφτασε η ωρα να παψουν να νιπτουν τας χειρας τους και να τον οδηγησουν σε παραιτηση? Αν αυτος και οι υπολοιποι σαν αυτον πανε στα σπιτια τους ο μονος κερδισμενος θα ειναι το Ελληνικο βολλει!!

  • Comment Link Παρατηρητης Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2015 17:15 posted by Παρατηρητης

    Εαν οσα υποστηριζει η ΕΡΤ ειναι αληθεια η συνεχιση του θεματος των υπογραφων κλπ δημιουργει υποψιες για μεθοδευσεις υπερ συγκεκριμενου συνδρομητικου καναλιου αν παλι τα πραγματα δεν ειναι οπως η ΕΡΤ τα παρουσιαζει να βγει η ΕΟΠΕ να τα διαψευσει.Επιτελους να παψουν τα αυτονοητα να γινονται .....ζητουμενα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ