1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
23-09-2016 15:05

Eπιστρέφει η Αναγνωστοπούλου, νέο φιλικό για την ΑΕΚ

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης προσπαθεί να ξαναμπεί η Μαρία Αναγνωστοπούλου προκειμένου να δώσει μία λύση στα προβλήματα του προπονητή του Δικεφάλου, Δήμου Φιλιππάτου.

Αύριο οι κιτρινόμαυρες έχουν νέο φιλικό απέναντι στο Αιγάλεω για αυτό και όλοι στο στρατόπεδο της ΑΕΚ εύχονται η κεντρική της ομάδας να είναι καλά καθώς η έτερη κεντρική, η Κουτρουμπή, αντιμετωπίζει επίσης πρόβλημα τραυματισμού. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος της αναβολής του προηγούμενου φιλικού της ομάδας με την Κηφισιά.

1 σχόλιο

  • Comment Link aekfan Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016 06:12 posted by aekfan

    Ευχαριστούμε τα κορίτσια για την ηρωική τους απόφαση και να ξέρουν ότι οι φίλοι της ομάδας τις στηρίζουν και σε αυτά που θα συμβούν είναι ua αμέτοχες με μηδενική ευθύνη. Και πάμε στον αλεξίου. Είναι μια ντροπή και ανανδρία αυτό που κάνει η διοίκησή του, η χειρότερη διοίκηση στην ιστορία της ομάδας, όλων των ομάδων. Πήρε την άεκ αήττητη πρωταθλήτρια με 4 χαμένα σετ (τα 2 με τη β' ομάδα) και την οδηγεί σε χρονιά χωρίς νίκη με 4 κερδισμένα σετ και αν. Είναι ντροπή την κάτα και τη σόνια που έδωσαν τα πάντα για το πρωτάθλημα να μην μπορεί μια διοίκηση να κάνει το αυτονόητο, να τις πληρώσει εδώ και 5 χρόνια. Είναι ντροπή να κρύβεται και να βάζει μπροστάρηδες να πάρουν την ευθύνη. Η συνολική πορεία της ομάδας, ο τρόπος που λειτουργεί η ερασιτεχνική, το ενδιαφέρον της ΠΑΕ και ο φετινός επερχόμενος ξεφτιλισμός δείχνουν αυτό που όλοι ξέρουν - ότι είναι ένα σήμα με μεγάλη ιστορία, μας επιστρέφει σε μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές του ελληνισμού, αλλά ως σωματείο ΑΕΚ είναι της πλάκας. Κλείνω όπως ξεκίνησα, μπράβο στις κοπέλες, να κοιτάξουν να εκμεταλλευτούν τη χρονιά για εκείνες και εμείς θα τις στηρίξουμε όπως κάναμε πάντα. Ερασιτεχνική άεκ. Η μεγάλη ντροπή. Μεγάλο σήμα. Μικρή διοίκηση. Και κατά συνέπεια μικρή ομάδα. Οι φίλαθλοι και οι αθλήτριες θα κάνουν αυτό που πρέπει σε μια χρονιά που θα μείνει στην ιστορία σα μαύρη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ