1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-07-2020 13:06

Πλεονέκτημα στο φιλέ με Έμιλυ Κωνσταντέλλου ο Πανναξιακός

Μια από τις κορυφαίες και εξαιρετικά ταλαντούχες παίκτριες της περυσινής χρονιάς, την Έμιλυ Κωνσταντέλλου ανακοίνωσε ο Πανναξιακός. Η 23 χρονη (1μ85) αλτική κεντρική που μπλοκάρει ψηλά, προέρχεται από μια καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό, και αναμένεται να ενισχύσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το κέντρο του Πανναξιακού.
Η ανακοίνωση του νησιωτικού συλλόγου για την Κωνσταντέλλου, η οποία έχει περάσει από Αμαζόνες, Βριλήσσια, Ηρακλή Κηφισιάς, Πορφύρα, αναφέρει:

"Ο Πανναξιακος ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Έμιλυ Κωνσταντέλλου για την αγωνιστική σεζόν 2020-21.

Γεννημένη στην Αθήνα στις 27.5.1997, η Έμιλυ Κωνσταντέλλου έχει ύψος 185cm και θα αγωνίζεται ως Κεντρική.

Η 23χρονη αθλήτρια έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Αμαζόνες, Βριλήσσια, Ηρακλή Κηφισιάς, Πορφύρα, ενώ με τον Παναθηναϊκό την περσινή σεζόν κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Ελληνικής volley league γυναικών.

Καλωσορίζουμε την Έμιλυ Κωνσταντέλλου στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες"

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ