1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-10-2023 21:07

Στο Ολυμπιακό Χωριό η έδρα των γυναικών της ΑΕΚ

To κλειστό του Ολυμπιακού Χωριού θα έχει  τελικά έδρα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ για τα παιχνίδια της Volley League και της Ευρώπης.

Μετά από το κλείσιμο του ΟΑΚΑ και της αίθουσας « Γ. Κασιμάτης» που προοριζόταν για φετινή έδρα των «κιτρινόμαυρων», προτάθηκε στη διοίκηση της Ένωσης από τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, οι εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλεξης Αλεξίου επισκέφτηκε με συνεργάτες τους τις εγκαταστάσεις, έμεινε αρκετά ικανοποιημένος και συμφώνησε αμέσως για μετακόμιση της Ένωσης. Το κλειστό χωράει 400 άτομα, έχει ηλεκτρονικό πίνακα αλλά χρειάζονται εργασίες του παρκέ.Τα αποδυτήρια έχουν σάουνα και φυσικοθεραπευτήριο ενώ το γήπεδο διαθέτει μεγάλο πάρκινγκ και σύγχρονο ιατρείο.

Πάντως λόγω τιμωρίας της ΑΕΚ από πέρυσι, το ματς της πρεμιέρας με την Λαμία το Σάββατο 21/10 θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Κόντος».

Ευχαριστήριο για Καματερό

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την παραχώρηση του κλειστού του Καματερού για τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Ρουμανική Βολιουντάρι, εξέδωσε η διοίκηση της ‘Ενωσης, η οποία αναφέρει:

«Η ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά και δημόσια για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Καματερού για τον ευρωπαϊκό αγώνα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ με την Βολουντάρι, αλλά και για την άψογη συνεργασία και πολύτιμη συνδρομή τους:

-Τον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων – Καματερού ΣΤΑΥΡΟ ΤΣΙΡΜΠΑ, τον Αντιδήμαρχο ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και την Προϊσταμένη τομέα αθλητισμού ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΙΣΙΛΑ.

-Το σωματείο ΑΠΣ ΑΜΙΛΛΑ και ιδιαίτερα την πρόεδρο ΧΡΥΣΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ και τους προπονητές ΚΟΣΜΑ ΦΡΑΓΚΟ και ΑΝΝΑ ΓΙΑΝΝΕΤΑΚΗ.

-Το σωματείο ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο ΛΕΩΝΙΔΑ ΙΩΑΝΝΟΥ, τον γενικό γραμματέα ΣΠΥΡΟ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ και τον υπεύθυνο του τμήματος χάντμπολ ΓΡΗΓΟΡΗ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟ.» 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ