1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-05-2024 16:11

Παναθηναϊκός: Για τέταρτη χρονιά παρέμεινε η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου

Την παραμονή της Ειρήνης Χατζηευστρατιάδου για τέταρτη χρονιά ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Η 28 χρονη (1μ85) διεθνής κεντρική αποκτήθηκε από τους πράσινους το 2021, και σε αυτά τα τρία χρόνια με το τριφύλλι, έχει κατακτήσει συνολικά 4 τίτλους ( 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 2022,2023,2024- 1 Κύπελλο Ελλάδας, 2024).

Η ανακοίνωση του πρωταθλητή Ελλάδος αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, για την αγωνιστική σεζόν 2024-25.

Η «πράσινη» κεντρική παραμένει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για ακόμη μία χρονιά και θα συνεχίσει να ενισχύει το τμήμα για την επίτευξη των στόχων του.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Χατζηευστρατιάδου ανέφερε: "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα είμαι για ακόμη μια χρονιά στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και θα συνεργαστώ με ανθρώπους που γνωρίζω.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ