1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-06-2024 19:10

«Ρίζωσε» στον ΠΑΟΚ η Μαρτίνα Ξανθοπούλου

Στο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα της η Μαρτίνα Ξανθοπούλου. Η 26χρονη (1μ65) διεθνής λίμπερο θα παραμείνει στο δικέφαλο για 8η χρονιά, και μάλιστα θα είναι η αρχηγός της ομάδας, μετά την αποχώρηση της Πολυνοπούλου.

 Η ανακοίνωση για την Ξανθοπούλου αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρτίνα Ξανθοπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Μαρτίνα Ξανθοπούλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:«Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω την κοινή πορεία μου με τον ΠΑΟΚ για όγδοη χρονιά. Φέτος είναι μία ιδιαίτερη σεζόν για εμένα, διότι θα έχω τη τιμή να είμαι αρχηγός σε αυτόν τον μεγάλο Σύλλογο.

Είναι τιμή να ανήκω και να παίζω για τον ΠΑΟΚ.Ευχαριστώ την Διοίκηση, και τον κ. Κωνσταντίνο Αμοιρίδη, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.

Δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς, και να πετύχουμε τους στόχους μας σαν ομάδα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ