1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-11-2016 17:41

Παναθηναϊκός: «Μήνυση και διαγραφή της Μουλά από τα μητρώα»

Αίτηση διαγραφής της Ειρήνης Μουλά από τα μητρώα των διαιτητών σε Ο.Δ.Β.Ε., καταγγελία στην FIVB και στην CEV και μήνυση κατά της ίδιας αλλά και μελών της K.E.Δ. είναι οι επόμενες κινήσεις που θα κάνει η διοίκηση του Παναθηναϊκού για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 γυναικών. Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
Σε συνέχεια της χθεσινής μας ανακοίνωσης, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι ο Σύλλογός μας ανταποκρινόμενος στην πρόκληση την οποία δέχθηκε από τη διαιτητή του χθεσινού αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, Ειρήνη Μουλά, που συνιστά ξεκάθαρη αλλοίωση του πρωταθλήματος, θα προβεί στις ακόλουθες ενέργειες:

1. Θα αιτηθεί τη διαγραφή της από τα μητρώα τόσο της Παγκόσμιας (FIVB) όσο και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Βόλεϊ (CEV), αποστέλλοντας σχετικό αίτημα με συνημμένο το βίντεο της επίμαχης φάσης.

2. Θα αιτηθεί τη διαγραφή της από τα μητρώα της Ομοσπονδίας Διαιτητών Βόλεϊ Ελλάδος (Ο.Δ.Β.Ε), αποστέλλοντας σχετικό αίτημα με συνημμένο το βίντεο της επίμαχης φάσης.

3. Χορηγοί της ομάδας θα καταθέσουν αγωγή για διαφυγόντα κέρδη, κατά της διαιτητή αλλά και των μελών της ΚΕΔ, τα οποία την όρισαν (άρθρο 922 ΑΚ), ενώ είχαν τη δυνατότητα να ορίσουν πιο έμπειρους διαιτητές, όπως συνηθίζεται σε κρίσιμες αναμετρήσεις.

4. Θα ενημερωθούν σχετικά ο αρμόδιος Υπουργός και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού.

5 σχόλια

  • Comment Link Ikatzis Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016 01:43 posted by Ikatzis

    Κανονικά θα πρέπει να διαγραφούν και τα ένσημα της Μουλά από το ΙΚΑ την τελευταία 5ετία.

  • Comment Link kolse Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 23:33 posted by kolse

    Τώρα μάλιστα θα ιδρώσει το αυτί τους... η Μουλά θα συνεχίσει να παίζει ματς και η ζωή συνεχίζεται το έχουμε δει το έργο. Αν ο Καραμπετσος βγει και είναι τόσο μάγκας ας εφαρμόσει τον θεσμό της αξιοκρατίας...στους ορισμούς από τις πιο χαμηλές κατηγορίες ως την Α1

  • Comment Link DHMPAN Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 20:51 posted by DHMPAN

    Τέλος επειδή οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ εμφανώς σοκαρισμένοι από τη διαιτησία της Μουλά, αποκλείστηκαν από την Ευρώπη, καταθέτουμε μήνυση για διαφυγόντα κέρδη και από το ποδόσφαιρο.

  • Comment Link Paotreno Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 19:01 posted by Paotreno

    Κάντε κάτι άντε μπράβο... μια ζωή στην κλεψιά και του επιτρέπετε να μιλάνε για επενδύσεις και παραμύθια...

  • Comment Link adekastos Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 16:41 posted by adekastos

    και αιτηση για 10ετη καθειρξη… γελαει ο κοσμος…

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ