1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
10-11-2013 01:23

Εύκολα η Ορεστιάδα τον «γηραιό»

Την πορεία της προς την κορυφή συνέχισε η Ορεστιάδα, μετά και το σημερινό ντέρμπι με τον Ηρακλή, στο οποίο κέρδισε 3-1 μέσα στο «Νίκος Σαμαράς».

Στο πρώτο σετ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά μετά το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ και το 16-16 κατάφεραν να πάρουν κεφάλι και να κερδίσουν το σετ με 25-20. 

Στο δεύτερο σετ ο «γηραιός» επέστρεψε δυναμικά, και έχοντας σύμμαχο τα πολλά και καλά μπλοκ, προηγήθηκε και πήρε το σετ με 22-25. 

Στο τρίτο σετ, ο Νίκος Αντωνιάδης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Διαμαντίδη και... σαν άλλος Διαμαντίδης, έκανε μία καταπληκτική εμφάνιση βοηθώντας την ομάδα του επιθετικά και αμυντικά να κερδίσει με 25-23. 

Στο τέταρτο σετ ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη δύναμη της Ορεστιάδας και της παραχώρησε ένα εύκολο σετ. 

Τα σετ: 3-1(25-20, 22-25,25-23, 25-12)

Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ(ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ): Κεμανετζής, Βλασακίδης, Χουσίδης, Καρδαμανίδης, Δημητρούδης/ Κωνσταντινίδης (λ), Ποτολίδης,Πεντίδης, Διαμαντίδης, Προδρομίδης,

ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ(ΠΑΤΡΑΣ): Τσιάρας, Γεροβασιλείου, Θεοδόσης/ Τσιράκης (λ), Ευγενίδης, Ιωαννίδης, Σταυρακάκης, Δούβρος, Τζιουμάκας, Τσολάκος.

3 σχόλια

  • Comment Link Χristos Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 16:09 posted by Χristos

    Θα συμφωνήσω με τον "ορέστη".Να μάθετε να σέβεστε τους αντιπάλους σας!

  • Comment Link Ορεστης Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 12:09 posted by Ορεστης

    Καλο το σχολιο σου ΤΕΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ,αλλα να το εγραφες αν εχανε σε καποιο πραγματικο χωριον....Οχι για την Ορεστιαδα!Λιγο σεβασμο και στους δε...

  • Comment Link ΤΕΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 09:07 posted by ΤΕΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

    Θλιψη και μονο θλιψη προκαλει το φαντασμα του αλλοτε κραταιου Ηρακλη που περιφερεται απο χωριου εις χωριον και γινεται απλα περιγελος. Το μεγαλυτερο επιτευγμα ολων αυτων των τυπων που η τυχη και η μοιρα εφερε να αποφασιζουν γι αυτον τον τρραστιο συλλογο ειναι οτι " καταφεραν" να μετατρεψουν τον αυτοκρατορα σε δουλοπαροικο. " Καταφεραν" να του αλλαξουν το DNA κι απο νικητη και κατακτητη να τον μετατρεψουν σε αξιο λυπησης, οικτου. Μπραβο λοιπον, συγχαρητηρια σε ολα τα μελη της Πανελληνιας Λεσχης, στον αρχηγο του κο Τσιργογιαννη και στους κολλητους τους γι αυτο το κατορθωμα. Η ιστορια θα τους τιμησει δεοντως.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ