1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-07-2013 13:18

Ο Γ.Σ. Λαμία προσκαλεί χορηγούς

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Το νέο της χορηγικό πρόγραμμα δημοσιοποίησε η ομάδα της Λαμίας, προκειμένου να προσελκύσει επιχειρηματίες που θα βοηθήσουν την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

«Η Διοίκηση του Συλλόγου πιστή στο έργο που επιτελεί στον αθλητισμό της πόλης μας εδώ και πολλά χρόνια, προσκαλεί τους συμπολίτες επιχειρηματίες και φίλους να υποστηρίξουν τη νέα αυτή προσπάθεια και να δώσουν πνοή στην ομάδα που έχει κάνει υπερήφανο τον φίλαθλο κόσμο της Λαμίας με τις επιτυχίες της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το χορηγικό πρόγραμμα που παρουσιάζεται είναι απόλυτα ευέλικτο και προσαρμοσμένο στις οικονομικές συνθήκες της δύσκολης περιόδου που διανύει ο επιχειρηματικός κόσμος και η χώρα μας γενικότερα, προτείνοντας πρωτοποριακά τρόπους προβολής των επιχειρήσεων με κόστος το οποίο δεν θα επιβαρύνει υπέρμετρα τον προυπολογισμό κάθε επιχείρησης που θα αποφασίσει να συνδράμει τις προσπάθειες της Διοίκησης», αναφέρει η ανακοίνωση
Διαβάστηκε 3194 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ