1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-05-2024 14:16

Στη Σαντορίνη «έδεσε» για δεύτερη χρονιά η Στέλλα Χριστοδούλου

Στην καλντέρα της Σαντορίνης «έδεσε» για δεύτερη χρονιά η Στέλλα Χριστοδούλου. Η διεθνής πολύπειρη πασαδόρος και αρχηγός του ΑΟ Θήρας θα ‘εχει και τη σεζόν 2024-25, την πακέτα της «μαέστρου» του νησιωτικού συλλόγου, με στόχο την διεκδίκηση του νταμπλ.

Για την ανανέωση της συνεργασίας με την εμβληματική αθλήτρια, η διοίκηση του ΑΟΘ αναφέρει στην ανακοίνωση της:

 «Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Στέλλα Χριστοδούλου ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν της Volleyleague γυναικών 2024-2025.

H πασαδόρος και αρχηγός της ομάδας μας, εκ των κορυφαίων αθλητριών του πρωταθλήματος, συμφώνησε να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της για την επίτευξη των φετινών στόχων της ομάδας μας.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας της η Στέλλα Χριστοδούλου  τόνισε: “Με την συνεργασία της προηγούμενης χρόνια για εμένα ήταν πολύ εύκολο να αποφασίσω να συνεχίσω να αγωνίζομαι με τα χρώματα της Σαντορίνης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Σπύρο και τον κύριο Ανδρέα Πατηνιώτη για ακόμα μια φορά για την συμπεριφορά τους απέναντι μου! Εύχομαι η νέα χρόνια να μας βρει όλους υγιείς  και μέσα από σκληρή δουλειά και προσήλωση να καταφέρουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας και να δώσουμε χαρά στους ανθρώπους της ομάδας που στέκονται δίπλα μας όλη την χρόνια.”

 Η οικογένεια του Α.Ο. Θήρας εύχεται στη Στέλλα μία καλή και υγιή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες και θετικά αποτελέσματα για την ίδια, αλλά και την ομάδα μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ