1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-06-2024 14:05

Η Παπαφωτίου σημαία του Παναθηναϊκού και το 2025

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αθηνά Παπαφωτίου για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.
Παναθηναϊκός και Αθηνά Παπαφωτίου θα συνεχίσουν μαζί για μια ακόμα χρονιά καθώς το «τριφύλλι» διατήρησε στο ρόστερ την αρχηγό της ομάδας.

Η έμπειρη πασαδόρος θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα χρώματα με τα οποία έχει γιορτάσει την κατάκτηση τεσσάρων πρωταθλημάτων (μαζί με αυτό του 2011) και θέλει να συνεχίσει το σπουδαίο σερί της με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Παπαφωτίου είπε «Συνεχίζουμε μαζί! Κάθε χρόνο το πρωτάθλημα είναι όλο και πιο δυνατό και ανταγωνιστικό και αυτό δημιουργεί μεγαλύτερες προσδοκίες τόσο ομαδικά όσο και ατομικά. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να απολαμβάνουμε κάθε παιχνίδι, γιατί ο δρόμος είναι μεγάλος και δύσκολος όταν θέλεις να παραμείνεις στην κορυφή, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και αυτός είναι πάντα ο στόχος μας.

Ανυπομονώ για αυτή τη νέα πρόκληση μαζί με τις συμπαίκτριες μου, το τεχνικό τιμ, τη διοίκηση και φυσικά τους φιλάθλους μας και θέλουμε να ανταπεξέλθουμε. Τα λέμε όλες και όλοι στο γήπεδο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ