1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-05-2024 17:54

Πήγασος Πολίχνης: Σπουδαία επιθετική ενίσχυση με Στέλιο Τζουμάκα

Μεγάλη επιθετική ενίσχυση για τον Πήγασο Πολίχνης, καθώς γνωστοποίησε την απόκτηση του 28 χρόνου ακραίου (1μ94) Στέλιου Τζουμάκα.

Η ανακοίνωση για τον Στέλιο Τζιουμάκα που έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Φίλιππο Βέροιας, ΠΑΟΚ, Φλοισβο:

«Το ΔΣ του Πήγασου Πολίχνης με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στέλιο Τζιουμάκα.

Ο Στέλιος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 14/03/10/1998, έχει ύψος 1,94 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου.Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή στον οποίο παρέμεινε για αρκετά χρόνια, καταγράφοντας πολλές συμμετοχές σε νεαρή ηλικία στην κορυφαία κατηγορία βόλεϊ ανδρών της χώρας μας.

Στη συνέχεια της καριέρας τους βρέθηκε στον Φίλιππο Βέροιας, με τον οποίο είχε πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς πήρε την άνοδο από την Α2. Με τον Φίλιππο Βέροιας αγωνίστηκε και στην Volleyleague, συνεχίζοντας τις σπουδαίες εμφανίσεις.

Μετέπειτα ακολούθησαν ο ΠΑΟΚ, ο ΑΟ Φλοίσβου, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης ενώ πέρυσι βρέθηκε στην Ιταλία και την Καστελάνα Ντε Γκρότε.Είναι διεθνής με τις ηλικιακές κατηγορίες των Εθνικών Ομάδων της χώρας μας, όπως επίσης έχει πολλές συμμετοχές και διακρίσεις στο μπιτς βόλεϊ».

Ο Στέλιος Τζιουμάκας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συμφωνία μου με τον Πήγασο καθώς μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω και να αγωνιστώ ξανά στην Α1 με μια ομάδα που κάθε χρόνο προσπαθεί να κάνει ένα βήμα προς τα πάνω. Ανυπομονώ να ξεκινήσει αυτή η σεζόν. Εύχομαι υγεία σε όλους».

Προηγούμενες ομάδες:

BCC Tecbus Castellana Grotte Ιταλία- 2023/24

Ηρακλής Θεσσαλονίκης- 2023/24

ΑΟ Φλοίσβου- 2022/23

ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης – 2021/22

Φίλιππος Βέροιας – 2020/21

Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 – 2018/19 

Στέλιος καλώς ήρθες στην ομάδα μας!Σου ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ