1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-06-2024 17:16

PIRAEUS MASTERS: Εντυπωσιακοί αγώνες Beach Volley με κορυφαίες ομάδες στην πλατεία Κοραή

Ο Πειραιάς ετοιμάζεται για πρώτη φορά να υποδεχθεί το 2ο μεγάλο τουρνουά του 30ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley, το PIRAEUS MASTERS, το οποίο θα διεξαχθεί στην πλατεία Κοραή από την Πέμπτη  27 έως την Κυριακή 30 Ιουνίου.

Το τουρνουά αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά  σε αγαστή συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, o οποίος επιθυμούσε να φιλοξενήσει στην καρδιά της πόλης μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση beach volley.

Στην πλατεία Κοραή θα δημιουργηθεί μία αθλητική εγκατάσταση διαφορετική από τις άλλες, η οποία  αναμένεται να εντυπωσιάσει τους Πειραιώτες, τους επισκέπτες της πόλης, αλλά και τους αθλητές της άμμου.

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν οι κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, ενώ ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή και ομάδες από το εξωτερικό, προσδίδοντας έναν διεθνή χαρακτήρα στη διοργάνωση, ενώ οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εντυπωσιακούς αγώνες beach volley σε ένα μοναδικό σκηνικό.

Συνέντευξη Τύπου του PIRAEUS MASTERS

Το πρώτο σερβίς του PIRAEUS MASTERS θα γίνει με την επίσημη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Ιουνίου και ώρα 12.30 στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών (Δήμος Πειραιά, Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίριση), αθλητές και αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στην διοργάνωση, εκπρόσωποι των χορηγών, καθώς και δημοσιογράφοι που θα καλύψουν την εκδήλωση.

Οι τελικοί σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ-3

Η Δημόσια Τηλεόραση για άλλη μία φορά θα βρίσκεται στο πλευρό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley και θα μεταδώσει απευθείας τους τελικούς του PIRAEUS MASTERS την Κυριακή 30 Ιουνίου από τις 20.00 έως και τις 22.00.

Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό στην πλατεία Κοραή και στα δύο φύλα θα έχουν live streaming μετάδοση από το επίσημο κανάλι της Ε.Ο.ΠΕ. στο YouTube.

Σπουδαίοι χορηγοί στην πλατεία Κοραή

Επίσημοι χορηγοί του PIRAEUS MASTERS είναι η  Ο.Λ.Π. ΑΕ και η PIRAEUS TOWER Α.Ε. (DIMAND, EBRD, PRODEA Investments).

Επίσημοι χορηγοί του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley MASTERS 2024 είναι το Lipton Ice Tea, το Borotalco με τα καινοτόμα αποσμητικά σώματος, η RIO mare ηγέτης στην κατηγορία Κονσερβοποιημένου Τόνου και η εταιρεία Τηλεπικοινωνιών Befon.

Επίσημοι υποστηρικτές είναι το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και η GALA.

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ