1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-08-2017 16:09

Με απουσίες η «πρώτη» της Παναχαϊκής, εξώδικο στον Μαυραγάνη

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Αγιασμός και έναρξη προετοιμασίας έγινε χθες για την Παναχαϊκή, ωστόσο υπήρχαν απουσίες.

Στην προπόνηση έδωσαν το παρών οι Νίκος Ρουμειλιώτης, Μένιος Ρουμελιώτης, Χρηστιάς, Κοτσιλιάνος, Κωστόπουλος, Μιχόπουλος, Ντόντης, Σαλαβασίδης και ο νεαρός Παπαδόπουλος.

Απουσίαζε ο Νίκος Μαυραγάνης που έχει καταθέσει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος με τη διοίκηση να δηλώνει ότι θα κληθεί σε απολογία. Επίσης άδεια δόθηκε στον Γιάννη Λιβαθηνό, ενώ νεοαποκτηθείς κεντρικός από τη Βενεζουέλα, Ρόμπερτ Μάνουελ Οράμας αναμένεται στην Πάτρα την 1η Σεπτέμβρη.

Από την σεζόν 2016-17 έχουν ανανεώσει τα συμβόλαια τους, ενώ ο Νίκος Ρουμελιώτης (διαγώνιος), ο Μένιος Ρουμελιώτης (λίμπερο), ο Γιάννης Λιβαθηνός (πασαδόρος), ο Βασίλης Κωστόπουλος (ακραίος), ο Γιώργος Κοτσιλιάνος (ακραίος), ο Παναγιώτης Χρηστιάς (πασαδόρος) και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (διαγώνιος), υιός του προπονητή Παναγιώτη Παπαδόπουλου.

Αποκτήθηκαν δύο ξένοι κεντρικοί, ο Νιέδες από το Πουέρτο Ρίκο και Ρόμπερτ Μάνουελ Μοράλες Οράμας από τη Βενεζουέλα, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και τρίτη μεταγραφή ξένου στη θέση του πασαδόρου.

Η ομάδα ενισχύθηκε ακόμα με νέα και ταλαντούχα παιδιά όπως ο Νίκος Ντόντης (ακραίος) από την Ολυμπιάδα Πάτρας, ο Παναγιώτης Σαλαβασίδης (ακραίος) από τον Απόλλωνα Πάτρας και ο Παναγιώτης Μιχόπουλος (λίμπερο) Κόροιβος Αμαλιάδας.

Σε εκκρεμότητα βρίσκεται η περίπτωση του Νίκου Μαυραγάνη με την διοίκηση της Παναχαϊκής να στέλνει σήμερα (22/8) εξώδικο στον αθλητή και τον καλεί σε απολογία επειδή δεν προσήλθε στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

Η έδρα της ομάδας θα είναι το γυμναστήριο «Κουκούλι» στο οποίο εντός των ημερών θα τοποθετηθεί ειδικό πλαστικό δάπεδο αλλά και δύο εξέδρες που θα αυξήσουν την χωρητικότητα των θεατών.

Διαβάστηκε 522 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ