1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

12th Festival Beach Volley tournament - Anima Club

9 Μαρτίου

Additional Info

Οι πρωταθλητές Ελλάδας Beach Volley Μιχάλης Τριανταφυλλίδης και Παύλος Μπελιγράτης διοργανώνουν το 12th Festival Beach Volley tournament που θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 στον πολυχώρο άθλησης και ψυχαγωγίας ANIMA CLUB (Λάκα Αναβύσσου).
ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ (Amateur και OPEN)

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 Μαρτίου Ανδρών – Γυναικών – Μεικτό

Τεχνική σύσκεψη ανδρών, ώρα 9.30 πμ 
Τεχνική σύσκεψη γυναικών,ώρα 12.30 πμ 
Τεχνική σύσκεψη Μεικτού ώρα 15.00 πμ

Σύστημα αγώνων 

Ομιλοι, στα 2 νικηφόρα σετ στους 15 πόντους

Κόστος συμμετοχής 10 € το άτομο & 15 € για 2 κατηγορίες
Τα αποτελέσματα του τουρνουά του Κυριακής έχουν ως εξής:



Στον τελικό του open ανδρών οι Δημήτρης Κλειδόπουλος και Μάριος Σπάλας νίκησαν τους Σπύρο Γαϊτανάρο και Νίκο Πάτση με 2-1 σετ και κατέκτησαν το τουρνουά.

Στον τελικό του amateur ανδρών σε ένα συναρπαστικό και αμφίρροπο αγώνα οι Βασίλης Βήχος και Γιώργος Πανουργιάς νίκησαν με 2-1 σετ τους Σπύρο Κίλια και Λίνο Ρόζη.

Στον τελικό του open γυναικών οι Βαλεντίνα Ριτσιάρντι και Αλεξάνδρα Κορού νίκησαν τις Νάντια Κατσιάνου και Λύδια Βλαβιανού.

Στον τελικό του amateur γυναικών οι Ελευθερία Μπερέτη και Ιωάννα Παπαπαναγιώτου νίκησαν με τις Ρενάτα Κότταρη και Γιάννα Μεριανού.

Στον τελικό του open μεικτού οι Νάντια Κατσιάνου και Γιάννης Παπαδάκης νίκησαν τους Λητώ Δοκοπούλου και Θανάση Χατζηγεωργίου.

Στον τελικό του amateur μεικτού οι Νατάσσα Καστορίνη και Κωνσταντίνος Μανιουδάκης νίκησαν τους Σταυριάνα Παπαδοπούλου και Κώστα Δρακούλη μετά από μία μεγάλη ανατροπή.

Στον τελικό του amateur 2 μεικτού οι Μαίρη Παππά και Μιχάλης Μιλίγγος νίκησαν τον πρωτοεμφανιζόμενο σε τελικό Νίκο Χαραλάμπους που έπαιξε μαζί με την Ελλη Μαλιωτάκη.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ