1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-01-2015 22:49

Γκολίτσης: «Δεν είχαμε περιθώρια»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Οι απώλειες που έχει η ΜΕΝΤ δεν την άφησαν να παλέψει το παιχνίδι με την Κηφισιά. Αυτό τόνισε και ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Γκολίτσης μετά τον αγώνα.


«Ήρθαμε με κάποιες ελλείψεις μετά τα τελευταία γεγονότα με την απώλεια του Γκόρτσανιουκ και του Σφενδυλάκη. Τα υπόλοιπα παιδιά προσπάθησαν αλλά δεν μας βγήκαν τα κομμάτια που θέλαμε. Ήταν λογικό αφού η Κηφισιά είναι μία πολύ καλή ομάδα, κάτι που έχει δείξει και φέτος και πέρσι. Δεν είχαμε περιθώρια να διεκδικήσουμε κάτι, ήταν δίκαιη η επικράτηση της Κηφισιάς. Πήραμε ήδη έναν ακραίο και περιμένουμε να ολοκληρωθεί το τράνφερ για να παίξει με τον Παναθηναϊκό και θα πάρουμε έναν κεντρικό. Θα προσπαθήσουμε όσο νωρίτερα γίνεται στον δεύτερο γύρο, να κάνουμε τις νίκες που χρειάζονται για να αποφύγουμε τα πλέι οφ. Εύχομαι πέρα από την υγεία που είναι αυτονόητη, όλος ο κόσμος να δίνει λίγο περισσότερο προσοχή στο βόλεϊ, γιατί είναι ένα υπέροχο άθλημα».

Ο πασαδόρος της ΜΕΝΤ, Ματέο Πάρις, είπε μετά το παιχνίδι: «Ήταν ένα πολύ άσχημο παιχνίδι για εμάς. Δεν παίξαμε καθόλου καλά, ιδιαίτερα στο τρίτο σετ. Δεν ήμασταν η ομάδα που είμαστε. Η Κηφισιά έπαιξε πολύ καλά και είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, γι'αυτό και είναι αήττητη στην έδρα της. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να προπονηθούμε πολύ καλά για το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία στους αθλητές, τους δημοσιογράφους, τους προπονητές και όλο τον κόσμο που ασχολείται με το άθλημα μας».
Διαβάστηκε 380 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ