1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-11-2023 19:53

Γιατί η Γκούβερ δεν επέστρεψε ως έφορος στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Η πρώην έφορος βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Όλγα Γκούβερ, μετά τα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν σε ιστοσελίδες πανελλήνιας και τοπικής εμβέλειας για το πρόσωπο της, κατηγορώντας την ακόμη και ότι πήρε μαζί της φεύγοντας μπάλες της ομάδας, δίνει την δική της απάντηση μέσα από το SportsAddict.gr.
Μεταξύ άλλων τονίζει ότι δεν δέχεται εκ νέου την θέση της έφορου εφόσον «έχουν αυτή την άποψη οι αθλητές και κατήγγειλαν τέτοια πράγματα και για να διατηρηθεί το καλό κλίμα πρέπει να απέχω από αυτό που δημιούργησα με κόπο αγάπη και μεράκι».

Αναλυτικά μέσα από το SA τονίζει τα εξής:

Η παραίτηση μου και του προπονητή Γ. Ανδραβίζου έγινε τέλη Σεπτεμβρίου.

Παράδοση της απογραφής μου από το γραφείο του Εθνικού στο κλειστό γήπεδο όπως ηθικά είναι πρέπον τα κλειδιά και ότι έγγραφα και ότι χρήματα είχα τα παρέδωσα στον πρόεδρο.

Έγινε η παραλαβή από τον καινούργιο προπονητή και βοηθό του όπως πληροφορήθηκα οπότε είναι λογικό να έχουν και την ευθύνη του γραφείου και όλων των αντικειμένων που συμπεριλαμβάνονται μέσα σ’ αυτό! (παρουσία του συλλόγου κ κανενός άλλου!)

Ενημερώθηκα από τον πρόεδρο ότι έγινε πλιάτσικο μέσα στο γραφείο την προηγούμενη εβδομάδα όπου κ αλλάχτηκαν οι κλειδαριές

Κλήθηκα από την διοίκηση να παραστώ την Πέμπτη παρουσία της γραμματέας κ. Κοϊνάκη για να επιβεβαιώσω την κατάσταση που παρέδωσα και να κάνω αυτοψία στο χώρο όπου κ πέρασα τα τελευταία 4 χρόνια (χωρίς να χαθεί καρφίτσα, αντιθέτως κάθε χρόνο συμπληρώναμε αθλητικό υλικό μιας και δεν υπήρχε τίποτα όταν παρέλαβα).

Με συγκλόνισε και με λύπησε η εικόνα που αντίκρυσα.

Σκισμένες αφίσες, σπασμένα ερμάρια άδεια και αντικείμενα με όγκο που λείπανε από τον χώρο. Έγινε καταμέτρηση και διαπιστώθηκε ότι έλειπαν και 4 ολοκαίνουριες μπάλες που εγώ η ίδια είχα παραδώσει εν παρουσία μαρτύρων και αθλητών (10 στον αριθμό) και 3 από τις “παλιές”.

Όλες μπάλες αξίας και φυσικά ειδικές για την κατηγορία για να μπορέσουμε να αγωνιστούμε.

Φεύγοντας από το γραφείο την ώρα που είχε η ομάδα των Αμαζόνων προπόνηση και ο Μ. Δημητριάδης, κρατώντας μόνο την προσωπική μου τσάντα (για την ιστορία τις μπάλες που καταμετρήσαμε τις πήρε για λόγους ασφαλείας η κ. Κοϊνακη)

Αυτά είναι τα γεγονότα.

Και ρωτώ όλους όσους βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα:

Μετά από τόσα χρόνια με αυτά που πρόσφερα σ αυτόν σύλλογο κ στην ομάδα ποιος ο λόγος να πάρω τις μπάλες που εγώ η ίδια έφερα, με ποιες αποδείξεις με κατηγορούν;

Και πως αφού δεν είχανε μπάλες για προπόνηση όπως λέχθηκε σε ένα ποστ του προπονητή είχε στα χέρια του καινούργια μπάλα;

Απλά ερωτήματα.

Όταν του ζήτησαν το λόγο απάντησε να ρωτήσετε την έφορο Γκουβερ! Εγώ εν τω μεταξύ είχα παραιτηθεί ένα μήνα πριν, δεν είχα κλειδιά και άλλαξαν κλειδαριές.

Άρα λοιπόν το θέατρο κάποιων ας σταματήσει και η λάσπη στο πρόσωπο μου. Έχω αποδείξει ποια είμαι και τι έχω κάνει!

Και προς τιμή μου φυσικά δεν δέχτηκε η διοίκηση την παραίτηση μου και απαίτησε να γυρίσει ο παλιός προπονητής!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Υ.Γ. Δεν δέχομαι την θέση της έφορου εφόσον έχουν αυτή την άποψη οι αθλητές και κατήγγειλαν τέτοια πράγματα και για να διατηρηθεί το καλό κλίμα πρέπει να απέχω από αυτό που δημιούργησα με κόπο αγάπη και μεράκι.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΟΛΓΑ ΓΚΟΥΒΕΡ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ