1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-09-2014 11:13

Επιστροφή Ωρολογοπούλου στον Φιλαθλητικό

Μετά από 5 συνεχή χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Αρη Θεσσαλονίκης η έμπειρη πασαδόρος Ωρολογοπούλου Κωνσταντίνα θα φορέσει για την φετινή χρονιά την φανέλα του Φιλαθλητικού Λάρισας

«Εχοντας τελειώσει τις σπουδές μου επέστρεψα στην πόλη μου την Λάρισα. Οι άνθρωποι της διοίκησης με πλησίασαν από την πρώτη στιγμή. Έρχομαι σε έναν πολύ οργανωμένο σύλλογο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που φέτος θα αγωνιστώ για την ομάδα του Φιλαθλητικού Λάρισας. Το κλίμα είναι πολύ θετικό, με συμπαίκτριες και προπονητή ιδιαίτερα αξιόλογους ενώ συγχρόνως, η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται δίπλα μας στο νέο ξεκίνημα.

Στόχος της ομάδας είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ, να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, ώστε να ευχαριστήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο να μας υποστηρίξει. Προσωπικός μου στόχος, να γίνομαι διαρκώς καλύτερη και να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στην επιτυχία.Εύχομαι καλή αρχή, υγεία και νίκες για την ομάδα μου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ