1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-01-2016 13:13

Νίκη... διπλής σημασίας για την Ελπίδα

Τρεις μέρες μετά την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος σε βάρος του Πειραματικού, η γυναικεία ομάδα της Ελπίδας επέστρεψε στο γήπεδο του Βότση και νίκησε με 3-1 τον Ν. Βότση, στον πρώτο αγώνα της για τον Β’ γύρο της Α2 Γυναικών.

Η νίκη αυτή όχι μόνο κράτησε την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά της έδωσε «προίκα» έξι βαθμών για την δεύτερη φάση, εφόσον ο Ν. Βότσης προκριθεί σε αυτήν. Ανάλογη σημασία θα έχει και ο εντός έδρας αγώνας της επόμενης Κυριακής με τη Νέα Γενεά, που επίσης αναμένεται να βρίσκεται στην δεύτερη φάση.

Η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη είχε δυσκολίες στο ξεκίνημα και βρέθηκε να χάνει με 1-0, πριν ισοφαρίσει με αρκετό άγχος. Μετά το 1-1 η εικόνα άλλαξε και η Ελπίδα άρχισε να ανεβάζει ταχύτητα, την οποία οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν και η παρουσία της «ξενιτεμένης» Αντζελας Δέμπη, που ήρθε από τις ΗΠΑ για τις διακοπές των Χριστουγέννων και με τη συμμετοχή της βοήθησε την ομάδα της να φτάσει στη νίκη.

Τα σετ: 29-27, 22-25, 20-25, 17-25

Ν. ΒΟΤΣΗΣ (Δεληγιάννη): Σωτηρίου, Θεοτή, Σακαράκη, Λυκούδη, Χατζηεφραίμογλου, Σφυρίου/ Παπαδοπούλου (λ), Κανταρτζή (λ), Γκρεμηλογιάννη, Φραγκουλίδου, Σαρλή, Ασλανίδου.

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Σεφεριάδου, Παπάζογλου, Μ. Μπολέτου, Κ. Μπολέτου, Νώτη, Καλαντάτζε/ Σουπιώνη (λ), Βουγιουκλίδου (λ), Καραμούτσα, Δέμπη, Γκοβεδάρου, Δροσοπούλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ