1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-07-2016 21:44

Διπλή μεταγραφή για το Αιγάλεω

Άλλες δύο μεταγραφές πραγματοποίησε το Αιγάλεω που θέλει να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα στην Α2, ενώ θέλει να επενδύσει και στο μέλλον. Έτσι λοιπόν το Σίτι ανακοίνωσε τις αποκτήσεις των Λίτσα Κράνη, Γωγώ Κανελλοπούλου.
Η Κράνη είναι γεννημένη το 2000 και αγωνίζεται σε δύο θέσεις κεντρική και διαγώνια. Αντίθετα η Κανελλοπούλου είναι 25 χρονών και παίζει λίμπερο.

Η ανακοίνωση της Κανελλοπούλου:

«Η γυναικεία μας ομάδα απέκτησε την για την νέα σεζόν την Γωγώ Κανελλοπουλου. Η Γωγώ αγωνίζεται στη θέση του λιμπερο με 10 έτη καριέρα στην ΑΕ Αμπελοκήπων κ πέρυσι αγωνίστηκε στην Πετρούπολη στην Α2.

Αξιόλογη αθλήτρια κ σπουδαίο κορίτσι, η 25 χρόνη Γωγώ έχει όλα τα στοιχεία για να ενσωματωθεί στην οικογένεια του Αιγάλεω. Την καλωσορίζουμε κ της ευχόμαστε να είναι υγιής με πολλές επιτυχίες!!»

Η ανακοίνωση της Κράνη:

«Οι μεταγραφές συνεχίζονται. Η ταλαντούχα αθλήτρια Λίτσα Κράνη από τις ακαδημίες του Ρέντη θα συνεχίσει φέτος στην ομάδα μας. Αγωνίζεται σαν κεντρικός αλλά είναι κ πολύ καλή κ ως διαγώνια! !Η Λίτσα είναι πολύ αξιόλογο παιδί γεννημένη το 2000 κ με ύψος 180.Από την πρώτη στιγμή ενσωματώθηκε πολύ γρήγορα με τις αθλήτριες του Αιγάλεω.

Η χημεία μεταξύ τους είναι μοναδική. Μάλιστα όπως δηλώνει η ίδια νιώθει ότι είναι χρόνια στο Αιγάλεω. Λιτσακι καλώς ήρθες στην οικογένεια του Αιγάλεω.

Σου ευχόμαστε να είσαι υγιής με πολλές επιτυχίες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του ΡΈΝΤΗ και ιδιαιτέρως στον κύριο Νικολάκη Τάσο για την άψογη συνεργασία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ