1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-06-2019 14:44

Α2 γυναικών: Στα Πεύκα θα καρφώνει η Ιωάννα Βογιατζόγλου

Στα Πεύκα και στην Α2 γυναικών θα συνεχίσει την καριέρα της η Ιωάννα Βογιατζόγλου. Την απόκτηση της 20 χρονης ακραίας (1μ85) που πέρυσι αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, μαζί με την αδελφή της και πασαδόρο, Αθηνά, είχε προαναγγείλει το Volleynews.gr απο τις 31/5 μαζί με την απόκτηση της Μαντώ Φαλέγκα από τη Λαμία.
Βολεϊκή είναι η οικογένεια Βογιατζόγλου καθώς την αποτελούν συνολικά τρεις κοπέλες. Η κεντρική Άρτεμις (Ασκληπιό Τρικάλων), η πασαδόρος Αθηνά (Παναθηναϊκός), η ακραία Ιωάννα και οι οποίες ξεκίνησαν την καριέρα τους από τον Σαρωνικό Αίγινας ενω στην συνέχεια πήγαν "πακέτο" στον Ηρακλή Κηφισιάς οπου κατέκτησαν τίτλους με τις αναπτυξιακές ομάδες του συλλόγου και έγιναν πολύ γνωστές και περιζήτητες.

Η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει για την μετακίνηση της Ιωάννα

«Το ΔΣ του ΑΣ Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια της ομάδας βόλεϊ Ιωάννα Βογιατζόγλου για την περίοδο 2019- 2020 και να της ευχηθεί καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και δύναμη.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ