1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-06-2013 23:47

Λεωνιδάκη στον ΑΓΣΙ

Δυναμικά μπήκε στο φετινό μεταγραφικό παζάρι της Α2 Γυναικών ο Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων με την απόκτηση της πρώην αρχηγού του Ηρακλή Θεσσαλονίκης Λίας Λεωνιδάκη δείχνοντας από την αρχή ότι έχει υψηλούς στόχους τη φετινή χρονιά.
«Ο Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων ανακοινώνει την απόκτηση της 23χρονης (25/05/1990)  διαγώνιας Ευαγγελίας Λεωνιδάκη από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ σε ηλικία 8 ετών στον Πρωτέα Κορδελιού (Α΄ τοπικό) όπου και έμεινε μέχρι το 2006. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στον ΕΟΣ Σταυρούπολης (Β΄ Εθνική και Α2), και από το 2010 στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης όπου τα δυο τελευταία χρόνια ήταν και αρχηγός της ομάδας. Η Λία Λεωνιδάκη έχει αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα των Κορασίδων και Νεανίδων.

«Είμαι πολύ χαρούμενη και  ικανοποιημένη για τη μεταγραφή μου στον ΑΓΣΙ. Ήρθα σε μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και με υψηλούς στόχους χωρίς αυτό να με αγχώνει. Αντίθετα είμαι αποφασισμένη να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά ώστε να δικαιώσω τη Διοίκηση του συλλόγου και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας που με εμπιστεύονται. Θα συγκεντρωθώ στους στόχους μας και θα προσπαθήσω να συνεισφέρω για την επίτευξή τους», δήλωσε η Λεωνιδάκη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ