1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2023 00:16

ΓΣ Πετρούπολης: Δύο ανανεώσεις και τρεις μεταγραφές

Μετά την παραμονή του προπονητικού ζευγαριού, Αρετής Τέζα και Αντώνη Θεοδωρόπουλου, η διοίκηση του ΓΣ Πετρούπολης που θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Α2 γυναικών στην ‘Α ζώνη, ανακοίνωσε την παραμονή των Κατερίνα Κοτσαμπά (πασαδόρος), Ιωάννα Κατσιμπούλα (κεντρική) και την απόκτηση τριών ακραίων, Νεκταρία Ζίγκιρη, Νικολέτα Κοκμοτού, Χριστίνα Σακαρέλου.

Η ανανέωση για Κατερίνα Κοτσαμπά:

«Ο Γ.Σ.Πετρουπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του, στο Γυναίκειο Τμ., με την αθλήτρια Κοτσαμπά Κατερίνα Ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες !!!»

Η ανανέωση για Ιωάννα Κατσιμπούλα:

«Ο ΓΣ Πετρούπολής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανεωση της συνεργασίας του, στο Γυναικειο Τμ., με την αθλήτρια Κατσιμπουλα Ιωάννα.Ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες .»                               

Η ανακοίνωση για την Νεκταρία Ζίγκιρη

«Ο Γ.Σ.Πετρουπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, στο Γυναικείο Τμ., με την αθλητρια Ζίγκιρη Νεκταρία.Ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες

Η δήλωση της αθλήτριας για την έναρξη της συνεργασιας:«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που την επόμενη χρονιά θα αγωνίζομαι με την ομάδα του ΓΣ Πετρούπολης. Είναι μία πρόκληση για εμένα και χαίρομαι που θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στην Α2 Εθνική κατηγορία. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και την προπονήτρια Αρετή Τέζα για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες».

Η ανακοίνωση για την Χριστίνα Σακαρέλου

«Ο ΓΣ Πετρούπολής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, στο Γυναικείο Τμ., με την αθλητρια Σακαρέλου Χριστίνα .Ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες !!!

Η δήλωση της αθλήτριας για την έναρξη της συνεργασιας:«Μετά από μια εκπληκτική σεζόν στην ΑΕΚ, όπου αποκόμισα σπουδαίες εμπειρίες δίπλα σε κορυφαίες αθλήτριες, Ελληνίδες και ξένες, το σημαντικότερο για μένα είναι να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά, αλλά αλλά και να παίζω ώστε να εξελιχθώ στο άθλημα που αγαπάω.

Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση, τους ανθρώπους της Πετρούπολης καθώς και την Προπονήτρια κ. Αρετή Τέζα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και την ευκαιρία που μου δίνουν.

Όπως επίσης ευχαριστώ και όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ, που με βοήθησαν, με τη συμμετοχή μου στην πρώτη ομάδα. Στον αθλητισμό δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά πολλή δουλειά. Κι εγώ έχω πολλή όρεξη για να βοηθήσω με τις συναθλήτριες μου την Πετρούπολη, να πετύχει τους στόχους της».

Η ανακοίνωση για την Νικολέτα Κοκμοτού.

«Ο Γ.Σ Πετρούπολής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, στο Γυναικείο Τμ., με την αθλητρια Κοκμοτου Νικολέτα Ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες

Η δήλωση της αθλήτριας για την έναρξη της συνεργασιας:«Είναι χαρά μου και τιμή μου που θα αγωνιστώ με την ομάδα του Γ.Σ Πετρούπολης την επόμενη σεζόν.

Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Έτσι και εγω με τη σειρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει. Καλή χρονιά με υγεία σε όλες τις αθλήτριες και χωρίς τραυματισμούς!».

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ