1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-06-2024 17:39

Α2 Γυναικών: Δυνάμωσε την επίθεση του ο ΟΦΗ με Έλλη Μανάϊ

Μετά την έμπειρη Κατερίνα Ποδαρά (29 ετών, διαγώνιος, 1μ83) από το Ρέθυμνο, o ΟΦΗ, απέκτησε την 25χρονη (1μ85) ακραία Ελλη Μανάϊ, η οποία γεννήθηκε στο Ηράκλειο και έχει θητεία στην Volley League, και συμφώνησε με τον Κρητικό σύλλογο να τον ενισχύσει στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Η αθλήτρια, που έχει αγωνιστεί σε τρείς ομάδες της Α1 (ΑΟ Θέτις, Λαμία, Παναξιακός), αλλά και σε Pre League (Κόρινθος), βρέθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όπου υπέγραψε παρουσία του προέδρου της ομάδας Γιάννη Δανδάλη και του προπονητή, Νίκου Προύφα.που ανανέωσε για τέταρτη χρονιά στον πάγκο της ομάδας.

Η Ελλη Μανάϊ, στις πρώτες της δηλώσεις, μετά την υπογραφή με τον ΟΦΗ, ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω την καριέρα μου, σε ένα ιστορικό σύλλογο, όπως είναι ο ΟΦΗ. Ηρθα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ηθελα πολλά χρόνια να συνεργαστώ με τον κ. Προύφα. Είναι ένας προπονητής που κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα με κορίτσια από την Κρήτη . Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πάει οσο πιο ψηλά γίνεται.»

Η Ελλη Μανάι, που έχει ελληνική και αλβανική υπηκοότητα, ξεκίνησε την καριέρα της στην Αθλεση Ηρακλείου, στην οποία έπαιξε στο τοπικό πρωτάθλημα και την Α2 κατηγορία, και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Λαμία, Πανναξιακό, Θέτιδα, Κόρινθο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ