1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-12-2013 22:20

Κίνηση ανθρωπιάς από την Αγία Παρασκευή

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Από την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου η ΑΕ Αγίας Παρασκευής μετά από κάθε αγώνα όλων των τμημάτων του συλλόγου, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Αγίας Παρασκευής:

Η Α.Ε. Αγίας Παρασκευής από την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου και μέχρι το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 σε κάθε αγώνα OΛΩΝ των τμημάτων της ομάδας μας, θα συγκεντρώνει τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης μας. Σας καλούμε όλους, θεατές, αθλητές, γονείς -στο βαθμό που ο καθένας μπορεί- να βοηθήσετε την προσπάθειά μας.

Σε κάθε παιχνίδι της ομάδας μας θα υπάρχει ειδικό σημείο συγκέντρωσης των προϊόντων που θα παραλαμβάνονται απο εμάς και μετά και το τελευταίο παιχνίδι στις 21 Δεκεμβρίου θα παραδοθούν στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο.

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει αλλά δεν μπορεί να παρευρεθεί τις μέρες και ώρες των αγώνων, μπορεί να προσέρχεται στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής οποιαδήποτε στιγμή της εβδομάδας και να παραδίδει τα προϊόντα που επιθυμεί να προσφέρει, στους φύλακες του γηπέδου.

Ιδιαίτερα, κάθε Σάββατο 10:00 – 13:00 και κάθε Κυριακή 11:30 – 14:30 που έχουν προπονήσεις οι ακαδημίες της ομάδας, θα μπορεί όποιος θέλει να τα παραδίδει απευθείας στους προπονητές των ακαδημιών ή την έφορό τους. Ό,τι μπορεί να διατηρηθεί για αρκετό καιρό θα ήταν χρήσιμο για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Παρακάτω ακολουθεί ενδεικτική λίστα με τα προϊόντα σε έλλειψη:

Ζυμαρικά – Όσπρια - Δημητριακά

Ζάχαρη – Λάδι - Γάλα μακράς διάρκειας

Παιδικές τροφές - Καθαριστικά

OΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά για να βοηθήσουμε OΛΟΥΣ τους
Διαβάστηκε 1023 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ