1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-08-2015 12:29

Ξεκινά και η Σταυρούπολη (το νέο ρόστερ)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Λίγες μέρες έμειναν για την έναρξη προετοιμασίας του ΕΟ Σταυρούπολης για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών στον Β όμιλο - 2ο υποόμιλο.
Ο προπονητής κ. Ακριτίδης και ο γυμναστής κ. Τσακογιάννης έδωσαν το πρώτο ραντεβού της χρονιάς για την Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 19.30 στο ΠΕΑΚ Σταυρούπολης.

Με την έναρξη του πρωταθλήματος να έχει οριστεί στης 10 Οκτωβρίου και την ομάδα μας να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα του ΑΣΚ Λαγκαδά.

Από την περσινή ομάδα παρέμειναν οι αθλήτριες: Άγγου Ιωάννα, Μήτσανη Ιωάννα, Ελευθεριάδου Μόνικα, Σταφυλίδου Χρύσα, Δημητριάδου Χρύσα, Παπουλίδου Κική, Σαββαόγλου Χρυσάνθη, Παπαβασιλείου Κατερίνα, Βοζίκη Βάσω, Γεωργιάδου Έλσα, Σαχπαζίδου Ρόζα.

Ανανέωσαν οι Μπούκα Χριστίνα (υποσχετική από Ηρακλή Ιωαννίνων) και Ζηνωνίδου Μένια (υποσχετική από Γ.Σ Κοζάνης).

Αποκτήθηκαν οι Αρμουτάκη Μιχαέλα (υποσχετική από Άθλεση Ηρακλείου),Παλτιμσίζογλου Μαρία (αποδέσμευση από Γ.Σ Ηρακλής) Μακροπούλου Αθανασία (αποδέσμευση από Παναθλητικό Συκεών).

Παραχωρήθηκαν με υποσχετική μεταγραφή οι αθλήτριες Γεωργιάδου Ευδοξία στον Αίαντα Ευόσμου και Γιαννακίδου Έυη στον ΠΑΟΚ.

Τέλος μετά από 5ετή αποχή επιστρέφει στην ενεργό δράση η Σαββίνα Σταφυλίδου.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται καλή αθλητική χρονιά με υγεία σε όλους
Διαβάστηκε 818 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ