1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-03-2016 13:47

Καταγγέλλει ο Θρίαμβος

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Θρίαμβου Χαϊδαρίου διαμαρτύρεται για την ετεροχρονισμένη και εν κρυπτώ τιμωρία της αθλήτριας Κωνσταντίνας Νικολαΐδη που δύο μήνες μετά την εγγραφή της στο φύλλο αγώνα τιμωρήθηκε με 1 αγωνιστική στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Την Παρασκευή 4/3/16 από την ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ η Διοίκηση του ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ενημερώθηκε, τυχαία, ότι η βασική πασσαδόρος της ομάδας Κ. Νικολαΐδη είχε τιμωρηθεί με 1 αγωνιστική από τον αθλητικό δικαστή.

Τη δύσκολη αυτή χρονική περίοδο που η ομάδα καταβάλλει προσπάθειες να παραμείνει στη κατηγορία, η παραπάνω απόφαση δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για το πως αντιμετωπίζει η ΕΟΠΕ το πρωτάθλημα.

1) γιατί ενώ η εγγραφή στο φύλλο αγώνα έγινε την 19/12/15 η εκδίκαση από τον αθλητικό δικαστή έγινε την 18/2/16;

2) γιατί μέχρι και σήμερα ουδεμία επίσημη ενημέρωση είχε η ομάδα και σαφώς βέβαια ουδέποτε κληθήκαμε σε απολογία;

3) γιατί η μοναδική ενημέρωση ήταν αυτή στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ, την οποία τυχαία και είδαμε;

Η καταγγελία μας αυτή ουδεμία διάθεση έχει να θίξει ή να υπονοήσει οτιδήποτε για τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας μας, αλλά απλά και με σαφήνεια καταγράφει το πως η ΕΟΠΕ αντιμετωπίζει σωματεία που παλεύουν με τις πενιχρές δυνάμεις τους να προβάλλουν το βόλεϊ και να φέρουν τη νεολαία σε αυτό. Επιφυλλασόμεθα για κάθε νόμιμη αντίδρασή μας.

Διαβάστηκε 2644 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link skamnia Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2016 10:17 posted by skamnia

    Και αυτό πρέπει να θεωρηθεί ζημιά ή όφελος για τον Θρίαμβο; Ας είμαστε σοβαροί επιτέλους...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ