1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-05-2017 13:43

Δεν ξέχασε τον Καλμαζίδη ο Κωνσταντινίδης (video)

Το πρώτο του πρωτάθλημα πανηγύρισε χθες στο «Μελίνα Μερκούρη» ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Ο Έλληνας λίμπερο που μαζί με τον Δημήτρη Γκαρά έπαιξαν καταπληκτικά στην άμυνα, μίλησε στο volleynews.gr και τόνισε μεταξύ άλλων πως μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας του ΠΑΟΚ ανήκει και στον Γιάννη Καλμαζίδη, τον οποίο και ευχαρίστησε που τον εμπιστεύτηκε στην αρχή της χρονιάς. 
«Σίγουρα στην αρχή είχαμε πολλές δυσκολίες, τραυματισμούς. Αυτή η χρονιά ήταν πολύ άτυχη από την αρχή, παλέψαμε με τους εαυτούς μας, με τους αντιπάλους μας και αυτό που καταφέραμε σήμερα (σ.σ. χθες) είναι η μεγαλύτερη χαρά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου, είναι το πρώτο μου πρωτάθλημα και ελπίζω να κατακτήσω πολλά ακόμα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κύριο Γιάννη Καλμαζίδη που με πίστεψε και με έφερε στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια στον κ. Ελγκέτα που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνίζομαι. Τους ευχαριστώ πολύ και τους δύο και η συμβολή του Καλμαζίδη είναι πολύ μεγάλη, έχει μερίδιο σε αυτή την επιτυχία και φυσικά στον Κώστα Παπαδόπουλο.

Για τα δύο μπρέικ που έκανε ο ΠΑΟΚ: «Σίγουρα η πίεση που υπήρχε ήταν πολύ μεγάλη. Εγώ πιστεύω πως όπως την πατήσαμε πριν τρεις μέρες στη Θεσσαλονίκη που μας κυρίευσε η πίεση, έτσι έγινε σήμερα και με τον Ολυμπιακό. Παίξαμε καλύτερα, ήμασταν πιο άνετοι και καταφέραμε αυτή τη τεράστια νίκη».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ