1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-10-2016 17:26

Μουστακίδης, αντί Δρίκου...

TOY ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

O αποκλεισμός από το Ευρωβόλει της Πολωνίας σήμανε και το τέλος του Σωτήρη Δρίκου, που θα πληρώσει τα σπασμένα, αφού δεν κατάφερε να οδηγήσει την ταλαντούχα, πλην προβληματική σε πολλούς τομείς Εθνική στα τελικά της διοργάνωσης.

Βέβαια αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διοίκηση να πάρει αποφάσεις, αφού οι εγωισμοί όλων και η ύπαρξη τεσσάρων ψηφοδελτίων έφερε την ακυβερνησία, σε συνδυασμό με το απαράδεκτο εκλογικό σύστημα(ακόμη και η παραίτηση εκλεγμένου συμβούλου δεν ανοίγει το δρόμο στον 22ο, αλλά στον πρώτο αναπληρωματικό για να τον ελέγχει η πλειοψηφία).

Το συμβόλαιο του Σωτήρη Δρίκου έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, αλλά ποιός το ήξερε και ποιός ασχολήθηκε; Λεπτομέρειες. Έτσι κι αλλιώς το μονίμως διχασμένο ελληνικό βόλεϊ μετά την εποχή Μπελιγράτη, έχει ...σοβαρότερα θέματα για να ασχοληθεί.

Αν όπως όλα δείχνουν, εκλεγεί η παράταξη Καραμπέτσου, ο επόμενος προπονητής θα είναι ο Θανάσης Μουστακίδης, αφού λεφτά δεν υπάρχουν για να έρθει ένας δουλευταράς ξένος που θα εμπνεύσει σεβασμό και θα κλείσει στόματα. Εδώ υπήρξαν προπονητίσκοι και παραγοντίσκοι που αμφισβήτησαν τον μεγάλο Τζιάνι Καπράρα, θα μείνουν άπραγοι σε οποιονδήποτε Έλληνα προπονητή;

Αν δεν βρεθεί χορηγός να πληρώσει τον ερχομό σπουδαίου ξένου προπονητή, δεν υπάρχει σωτηρία, με ταυτόχρονο κακό την ύπαρξη αποσπασμένων που δεν δουλεύουν νυχθημερόν για το ελληνικό βόλεϊ και απλά απουσιάζουν και πληρώνονται από το σχολείο τους. Με ένα επιμίσθιο βεβαίως -βεβαίως, σε μια εποχή που δεν υπάρχουν λεφτά.

Η κατάσταση είναι τραγική...

ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

1 σχόλιο

  • Comment Link nikP Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 15:20 posted by nikP

    Φεύγει ο Σωτήρης Δρίκος?
    Στο καλό να πάει. Βαρέθηκα ν'ακούω τους προπονητές της εθνικής συνεχώς να γκρινιάζουν οτι τους φταίνε οι παίκτες. Όσο για τον Μουστακίδη, το ένα εικοστό καλός να είναι ως προπονητής απ'ότι ήταν σαν πασαδόρος μου αρκεί.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ