1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-06-2024 20:54

H νέα ομάδα του Ιντάλγκο - Γιατί τον άφησε ο Ολυμπιακός (vids)

TOY ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

 

Ο Ιντάλγκο έδωσε τον καλύτερο εαυτό του για τον Ολυμπιακό, αλλά μετά από 2 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο και ένα Κύπελλο Κυπελλούχων αντικαταστάθηκε από τον Καναδό Πέριν.

Στα μάτια του κόσμου ο Ιντάλγκο ήταν ένας παθιασμένος παίκτης, που όταν έκαιγε η μπάλλα τελείωνε το σετ ή το ματς με επίθεση ή άσο. Πράγματι αυτός ήταν ο Ιντάλγκο.

Ο Κουβανός γεννημένος στην Ρωσία με γερμανικό διαβατήριο πολλές φορές έβαζε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα του και προκαλούσε προβλήματα στους συμπαίκτες του, αλλά και τον Ολυμπιακό. Με την λήξη του πρώτου συμβολαίου του έγιναν συστάσεις στον μάνατζερ του να αλλάξει συμπεριφορά, ο Κουβανός προσπάθησε, αλλά δεν αλλάζεις χαρακτήρα  σε ηλικία 39 χρονών. Και πέρυσι ο Ολυμπιακός έψαξε καλύτερο του Ιντάλγκο, δεν τον βρήκε και έμεινε ο Κουβανός.

Εφέτος όμως παρουσιάστηκε το λαχείο του Καναδού Πέριν, που αποτελούσε στόχος και παλαιότερα, είναι 34 χρονών και καλύτερος σε όλους τους τομείς, πλην του σέρβις. Αρκεί να έχει και την ψυχή του τρελο Ιντάλγκο.Ο Πέριν έχει αναδειχθεί κατ επανάληψη καλύτερος υποδοχέας, επιθετικός, μπλοκέρ και σκόρερ σε Τουρκία, Βραζιλία, Ρωσία, Ιράν και έχει κατακτήσει πολλά τρόπαια με τους συλλόγους του, αλλά και την Εθνική.

Όσο για τον Ιντάλγκο παρότι προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, θα επιστρέψει στην Τουρκία, όπου αγωνίστηκε 3 χρόνια με την Γαλατά και την Φενέρ. Νέα ομάδα του η Toto Spor που τερμάτισε 5η στο περσινό πρωτάθλημα

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΠΕΡΙΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΡΣΟΝ ΚΑΙ ΤΑ HIGHLIGHTS

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ