1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
10-12-2014 23:15

Κόβαζιτς: «Ήταν όλα εκπληκτικά» (video)

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα του Πανναξιακού και τη νίκη κόντρα στη Νοσατέλ, παρουσιάστηκε ο Ζόραν Κόβαζιτς.

«Όλα ήταν εκπληκτικά! Η ομάδα ο κόσμος... Είχαμε λίγο άγχος στην αρχή αλλά μετά το μισό του πρώτου σετ τα κορίτσια ήταν φανταστικά. Όπως κι ο κόσμος που μας στήριξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ήθελα το 3-0, αλλά δεν μπορώ να πω ότι το περίμενα. Για να έρθει όμως αυτό το αποτέλεσμα όλοι δούλεψαν σωστά. Κάναμε εντελώς διαφορετική τακτική, όμως τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Σήμερα το απολαμβάνουμε, χαιρόμαστε κι από αύριο πιάνουμε δουλειά για τον Ηρακλή και μετά θα σκεφτούμε την Νοσατέλ».

Η Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα, η οποία ήταν ξανά ασταμάτηση, δήλωσε: «Ήταν μία πολύ σπουδαία νίκη για την ομάδα σε ένα παιχνίδι με υψηλό επίπεδο. Καμία από τις δύο ομάδες δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι και κυνηγούσαν όλους τους πόντους. Είναι πολύ σπουδαίο το γεγονός ότι είχαμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Μας βοήθησαν πάρα πολύ. Σημνατικό στοιχείο στο να φτάσουμε στη νίκη ήταν ότι δεν κάναμε αβίαστα λάθη».


Ο Βραζιλιάνος τεχνικός, Σόουζα δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Πανναξιακό για τη νίκη. Έγινε ένα πολύ καλό ματς για τον κόσμο. Εμείς είχαμε δυσκολίες αλλά ελπίζω ότι στην έδρα μας θα τα αλλάξουμε όλα».

Η αρχηγός της Νοσατέλ Βίγκερ σημείωσε: «Είχαμε τεράστιο πρόβλημα στην υποδοχή, δεν μπήκαμε ποτέ στο πνεύμα του αγώνα ενώ ο κόσμος είχε φοβερό παλμό. Εμείς έχουμε περισσότερους θεατές στο γήπεδο μας αλλά δεν δημιουργούν τέτοια ατμόσφαιρα. Είχαμε ένα κουραστικό ταξίδι μέχρι να φτάσουμε στη Νάξο και πιστεύω ότι στη ρεβάνς θα δείξουμε τον καλό μας εαυτό».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ