1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-06-2024 21:06

PIRAEUS MASTERS: «Χαρούμενοι που ο Δήμος Πειραιά αγκαλιάζει το μπιτς βόλεϊ» δήλωσαν Ντάλας, Περδικάκη, Μολδοβανίδη

Από πλευράς αθλητών, στο Δημοτικό Θέατρο απηύθυναν χαιρετισμό ο πρωταθλητής Ελλάδας το 2023 Σταύρος Ντάλλας, ο πρωταθλητής Ελλάδας το 2021 Ιάσων Κανέλλος, η δευτεραθλήτρια Ελλάδας Ιωάννα Περδικάκη και η Τατιάνα Μολδοβανίδη από την Νο1 ομάδα του ταμπλό των γυναικών.

Σταύρος Ντάλλας: «Χαρούμενος που ο Δήμος Πειραιά αγκαλιάζει το μπιτς βόλεϊ»



 

«θα ήθελα να σταθώ σε κάτι που ανέφεραν οι κ.κ.Μώραλης, Γέμελος, τονίζοντας ότι ο Πειραιάς είναι ένας αθλητικός Δήμος και πραγματικά είμαστε πολύ χαρούμενοι που για πρώτη φορά αγκαλιάζει το δικό μας άθλημα φιλοξενώντας αυτό το τουρνουά στην Πλατεία Κοραή.

Τα τουρνουά masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος είναι πραγματικά πολύ υψηλού επιπέδου και παρόλο που φέτος έχουμε αγωνιστεί σε πολλά τουρνουά στο εξωτερικό, χαιρόμαστε που είμαστε εδώ και θα αγωνιστούμε σε μία πολύ όμορφη εγκατάσταση.

Εύχομαι όπως ο κόσμος αγκάλιασε το Piraeus Street Long Jump, το οποίο παρακολούθησα από κοντά, να αγκαλιάσει και το Piraeus Masters και είμαι σίγουρος ότι θα απολαύσει ένα υπέροχο θέαμα».

Ιωάννα Περδικάκη: «Μεγάλη μας χαρά να παίζουμε σε κεντρικές πλατείες»






«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί το τουρνουά γίνεται στην πόλη που έχω επιλέξει να σπουδάζω. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Πειραιά, την Ε.Ο.ΠΕ. και όλους όσοι έχουν συντελέσει να γίνει αυτό το τουρνουά.

Για εμάς τους αθλητές είναι μεγάλη χαρά να παίζουμε στις κεντρικές πλατείες γιατί πραγματικά βλέπουμε πολύ κόσμο και νέο κόσμο να έρχεται κοντά στο άθλημα μας. Εύχομαι υγεία σε όλους και να απολαύσουμε καλό θέαμα».

Τατιάνα Μολδοβανίδη: «Μεγάλη τιμή να παίξουμε στο κέντρο του Πειραιά»



«Μαζί με την Πέρσα Σακελλαρίδη είμαστε ένα νεοσύστατο ζευγάρι αλλά είμαστε Νο1 στο ταμπλό στο Piraeus Masters. Είναι μεγάλη τιμή να συμμετάσχουμε σ’ ένα τέτοιο τουρνουά και ειδικά για εμένα γιατί κι οι δύο γονείς μου κατάγονται από τον Πειραιά και θέλω να τους ευχαριστήσω για την ηθική και υλική στήριξη».

Το πρόγραμμα του PIRAEUS MASTERS έχει ως εξής:

Τετάρτη 26/6 10.00 Προκριματικά γυναικών στο Σ.Ε.Φ.
Πέμπτη 27/6 10.00 Προκριματικά ανδρών στο Σ.Ε.Φ., 16.00-22.00 Κυρίως ταμπλό Γυναικών
Παρασκευή 28/6 10.00-22.00 Κυρίως ταμπλό Γυναικών – Ανδρών
Σάββατο 29/6 10.00-22.00 Κυρίως ταμπλό Γυναικών – Ανδρών
Κυριακή 30/6 10.00 Ημιτελικοί Γυναικών
11.30 Ημιτελικοί Ανδρών
17.00 Τελικοί Juniors (Αγοριών-Κοριτσιών)
20.00 Τελικός Γυναικών (ERT-3 LIVE)
20.45 Τελικός Ανδρών (ERT-3 LIVE)
21.30 Τελετή Απονομών (ERT-3 LIVE)

Επίσημοι χορηγοί του PIRAEUS MASTERS είναι η  Ο.Λ.Π. ΑΕ και η PIRAEUS TOWER Α.Ε. (DIMAND, EBRD, PRODEA Investments).

Επίσημοι χορηγοί του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley MASTERS 2024 είναι το Lipton Ice Tea, το Borotalco με τα καινοτόμα αποσμητικά σώματος, η RIO mare ηγέτης στην κατηγορία Κονσερβοποιημένου Τόνου και η εταιρεία Τηλεπικοινωνιών Befon.

Επίσημοι υποστηρικτές είναι το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και η GALA.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ