1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-03-2017 02:16

Η σπουδαία επίδοση της Κατερίνας

Ένα σπουδαίο επίτευγμα πέτυχε χθες στο «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας η κεντρική του Πανναξιακού Κατερίνα Ζακχαίου. Η Κύπρια αθλήτρια της Νάξου στον ημιτελικό απέναντι στο Μαρκόπουλο είχε 16 πόντους με 10 μπλοκ (!), εκ των οποίων το τελευταίο πάνω στην Έρικα Μερκάδο για το 15-10 και τη νίκη στο τάι μπρέικ!

Η Κατερίνα χαρούμενη για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου μίλησε στο volleynews.gr για τη νίκη επί του ΑΟΜ, τον αυριανό τελικό αλλά και για το... συναίσθημα μετά από ένα πετυχημένο μπλοκ.

«Το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου εύκολο. Στα δύο πρώτα σετ πιέσαμε αρκετά αλλά στη συνέχεια μας πίεσε το Μαρκόπουλο και κατάφερε να ισοφαρίσει αλλά ευτυχώς νικήσαμε. Δεν νομίζω ότι χαλαρώσαμε απλά το σερβίς του Μαρκόπουλου ήταν πολύ καλό, είχαμε κάποια προβλήματα στην υποδοχή αλλά τέλος καλό όλα καλά. Πλέον κοιτάζουμε τον τελικό και όποια από τις δύο ομάδες του άλλου ημιτελικού νικήσει (η συνέντευξη έγινε κατά την διάρκεια του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός) εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για την προσωπική της εμφάνιση: «Η θέση στην οποία αγωνίζομαι βοηθάει πολύ στο να έχεις αρκετά μπλοκ. Νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα στο βόλεϊ το να κάνεις μπλοκ στον αντίπαλο και χαίρομαι πολύ που βοήθησα την ομάδα μου στο να φτάσει στη νίκη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ