1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
10-02-2015 19:57

Άλλη μία πρόκριση ψάχνει ο Εθνικός που τον περιμένει ο Ηρακλής

Στο δεύτερο παιχνίδι που θα δώσει και το τελευταίο εισιτήριο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ο πρωτοπόρος του 3ου ομίλου της Α2 Ανδρών Ηρακλής αντιμετωπίζει τον τέταρτο της βαθμολογίας της Volleyleague Εθνικό Αλεξανδρούπολης  στις 18.30 στο Κατσάνειο, εκεί όπου οι Εβρίτες θα βρεθούν με αλλαγές. 

«Είναι ένα παιχνίδι που το περιμέναμε αρκετό καιρό γιατί πέρα από κάποια φιλικά που έχουμε δώσει με Άρη και ΜΕΝΤ μας έχουν λείψει τέτοιοι αγώνες. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δούμε που είμαστε», είπε αρχικά ο Χρήστος Πάτρας ο οποίος ξεκαθάρισε: «Ο στόχος είναι η νίκη και η πρόκριση. Ο Εθνικός είναι μια μεγάλη ομάδα αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Θα παίξουμε ελεύθερα και με στόχο τη νίκη»

Ο Εθνικός προέρχεται από το ντέρμπι θρίλερ με τον Ολυμπιακό όπου ηττήθηκε με 3-2, θα συνεχίσει πλέον την πορεία του σε Ελλάδα και Ευρώπη χωρίς τον Μπόζινταρ Τσουκ (έλυσε σήμερα το μεσημέρι το συμβόλαιο του) κι όπως σημείωσε ο Σάκης Μουστακίδης: «Υπάρχει κούραση αλλά πλέον από δω και πέρα θα παίζουμε συνεχώς Τετάρτη, Σάββατο οπότε πρέπει να προσαρμοστούμε. Ο αγώνας θέλει προσοχή καθώς ο Ηρακλής είναι πρώτος στον όμιλο του και έχει μια καλή ομάδα».

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σταυριανίδης – Μπουγιούκας και Στεργιόπουλος.

Ο νικητής του αγώνα Ηρακλής – Εθνικός θα υποδεχθεί στους «8» τον ΠΑΟΚ.

 

2 σχόλια

  • Comment Link ΗΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 21:23 posted by ΗΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

    Ο Ηρακλής ανεβαίνει στο ποδοσφαιρο και στο βολλευ. Μην εισαι ισοπεδωτικός. Ο Ηρακλής του βόλλευ και των τιτλων θα επανελθει στο θρόνο του, μην ανησυχεις.
    Ερχομαστε από παντου!!

  • Comment Link ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 08:19 posted by ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

    κοιτάξτε που κατάντησαν κάποιοι τον Ηρακλή. Λέει ο προπονητής του Ηρακλή, του Ηρακλή επαναλαμβάνω, ότι ο Εθνικός Αλ. είναι μεγαλη ομάδα και ότι πέρα από κάποια φιλικά με τα μεγαθήρια του αθλήματος τη ΜΕΝΤ και τον Άρη τους έλειψαν αυτά τα παιχνίδια. Και λέω εγώ, πόσο μίκρυνε ρε παιδιά ο Ηρακλής μέσα σε 2,5 μόλις χρόνια; Μην ξεχνάμε ότι κάποιοι παρέδωσαν τον Ηρακλή πριν 2,5 χρόνια πρωταθλητή, κυπελλούχο και με συμμετοχή στο τσάμπιος λικγκ και κάποιοι άλλοι μέσα σε μόλις 2,5 χρόνια τι έκαναν; Την πρώτη χρονιά αφού τον ταλαιπώρησαν αγωνιστικά και τον έφεραν να παίζει πλει-αουτ για να σωθεί, τον έριξαν τελικά λόγω μη αδειοδότησης. Την επόμενη χρονιά τον καραξεφτίλισαν έχοντας τον στη μέση της Α2 και τώρα που αγωνιστικά λένε πως κάνουν πρωταθλητισμό σε μια κατηγορία συνοικιών και συνταξιούχων αθλητών δε μας απαντάνε αν τελικά ανέβει αγωνιστικά η ομάδα θα κατορθώσει να παίξει στην Α1 , πράγμα αμφίβολο. Αν όχι , αν υπάρχει σιγουριά ας βγουν να το πουν και να σταματήσουν να απαξιώνουν την ομάδα λέγοντας τις γελοίες φράσεις περί τρένου και λοιπών αηδιών για μη σκεπτόμενους και για χειροκροτητές κολλητούς δημοσιογράφους και μετρημένους στα δάχτυλα οπαδούς. Οι τυποι που δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο στο σύλλογο δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε. Φέτος ακόμα και τα δύο τελευταία τμήματα που παίζουν σε Α1 θα υποβιβαστούν, το γυναικείο βόλει και το γυναικείο πόλο. Και πολύ άντεξαν θα έλεγαν κάποιοι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις. Και όσοι δε γνωρίζουν μόνο βλέποντας την πρόσφατη κοπή πίτας των τμημάτων βόλει σε γνωστή καφετέρια συγκεκριμένου υπεύθυνου που παριστάνει τον παράγοντα για την κατάντια του συλλόγου θα καταλάβαινε πολλά για το λόγο που ο σύλλογος στην ουσία δεν υπάρχει. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη διοίκηση για να αναλάβει τις ευθύνες , άνθρωποι για να βοηθήσουν οικονομικά και σοβαροί άνθρωποι για να συνομιλήσουν με την πολιτική ηγεσία ο σύλλογος κινδυνεύει. Δεν έχουν καταλάβει όλοι αυτοί ότι κάνουν μόνο κακό και ότι η απομακρυνσή τους από το σύλλογο ίσως δώσει ανάσα ζωής και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Είναι αστείο ως ηρακληδείς να πιστεύουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι θα σώσουν το σύλλογο. Αυτοί μπορούν να τον σώσουν όπως τον σώζουν εδώ και 2,5 χρόνια. Δηλαδή μέσω της διάλυσης και της απόλυτης απαξίωσης. Όμως να ξέρουν και οι άλλοι που αποστασιοποιήθηκαν εδώ και 2,5 χρόνια ότι είναι συνυπεύθυνοι που τους άφησαν να διαλύσουν το ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδας. Και όσο δεν παίρνουν πρωτοβουλίες για να ελευθερώσουν το σύλλογο από όλους αυτούς συνεχίζουν να είναι συνένοχοι στο έγκλημα σε βάρος του Ηρακλή μας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ