1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-02-2015 22:54

Ο Ολυμπιακός 3-0 την Αργυρούπολη και ξεκούρασε Χριστοδούλου, Γιώτα

Την ευκαιρία να ξεκουράσει τις Χριστοδούλου, Γιώτα είχε ο Γιάννης Νικολάκης στην αναμέτρηση με την Αργυρούπολη, ομάδα Β' Εθνικής κατηγορίας. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν όπως ήταν λογικό με 3-0, δίνοντας την ευκαιρία να ξεκουραστούν δύο από τα βασικά γρανάζια του Ολυμπιακού, με τις Τέζα και Λαμπρούση να αγωνίζονται, ενώ και η Μανωλίνα είχε συμμετοχή για 1,5 σετ.

Πλέον ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Γυναικών και περιμένει να μάθει στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες, τον επόμενο αντίπαλό του.

Aρναούτης: «Πριν τον αγώνα ξέραμε ήδη το αποτέλεσμα, προσπαθήσαμε να το χαρούμε να αποκτήσουμε εμπειρίες και να βιώσουμε μία γιορτινή ατμόσφαιρα. Σχεδόν γέμισε το γήπεδο και γενικώς ήταν μία ωραία ατμόσφαιρα».

Νικολάκης: «Η διαφορά δυναμικότητας ήταν πολύ μεγάλη και το σκορ το αντικατοπτρίζει πλήρως. Σημασία έχει πως η ομάδα ήταν σοβαρή από την αρχή μέχρι το τέλος. Ξεκουράστηκαν οι Χριστοδούλου και Γιώτα και η Κωνσταντίνου μας βοήθησε».

Τα σετ: 0-3 (10-25, 2-25, 9-25)

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ (Αρναούτης): Γεωργοπούλου, Αλβέρτη, Καρακίτσου, Κουμβάκη, Ηλουντουρόγλου, Καράμπαμπα, Νικολάου (λ) / Παπασπυροπούλου, Καπάτου, Γεωργίου
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νικολάκης): Τέζα, Μπραμπόροβα, Βέσοβιτς, Κωνσταντινίδου, Λαμπρούση, Νέσοβιτς, Κονόμι (λ) / Κωνσταντίνου, Κοκκινάκη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ