1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-03-2015 18:33

Έγκριση οικονομικού και διοικητικού απολογισμού και… Γκράσα στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκαν  οι εργασίες της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της ΕΟΠΕ που φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Αρχικά ο πρόεδρος της ΓΣ Ανδρέας Βαλσαμής διάβασε τον χαιρετισμό του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, ο οποίος συνεχάρη την ΕΟΠΕ για την άψογη διοργάνωση του Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών στην Σύρο και τις γενικότερες προσπάθειες της Ομοσπονδίας για την ανάπτυξη του αθλήματος.

Στην τοποθέτησή του, ο προέδρο της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης παρουσίασε τον διοικητικό απολογισμό (01.01.2014 έως 31.12.2014) ο οποίος εγκρίθηκε από την συντριπτική πλειοψηφία των παρόντων σωματείων (105 υπέρ, 1 κατά, 1 λευκό), ενώ ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Άρι Γκράσα θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρακολουθήσει τους αγώνες του ομίλου του World League.

-Επίσης παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε ο Οικονομικός Απολογισμός (αφορά το ίδιο χρονικό διάστημα) με το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα (105 υπέρ, 1 κατά, 1 λευκό)

-Εγκρίθηκε ομόφωνα ο Προϋπολογισμός του 2015

-Απαλλάχθηκαν ομόφωνα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ για τη χρήση 2014

-Εγκρίθηκε με ψήφους 103 υπέρ, 2 κατά και 2 λευκά η εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ για την επιχορήγηση των Ενώσεων

-Τέλος διεγράφη με ομόφωνη απόφαση από τα μητρώα της ΕΟΠΕ το σωματείων ΓΕ Σερρών.

Να σημειώσουμε ότι στη διάρκεια της Συνέλευσης παρουσιάστηκαν κι οι απολογισμοί από τους προέδρους των διαφόρων επιτροπών της ΕΟΠΕ (Ιατρική, Μπιτς Βόλεϊ, Μάρκετινγκ, Ανάπτυξης, κ.α.) απηύθυναν χαιρετισμούς εκπρόσωποι όλων των φορέων του αθλήματος, ενώ η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με τη συζήτηση επί των προτάσεων  για τροποποιήσεις κανονισμών και οι αποφάσεις που λήφθηκαν θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα από την ΕΟΠΕ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ