1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-10-2015 19:41

Ρέρρας, Μπακοδήμος, Τσούκας στις Επιτροπές της CEV

Μετά την εκλογή του πρόεδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη στο Διοικητικό Συμβούλιο της CEV και της FIVB (που επιτεύχθηκαν το Σάββατο) στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας σήμερα ήταν η σειρά για την ανάδειξη των μελών των επιτροπών της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας με την Ελλάδα να έχει τριπλή εκπροσώπηση.


Ο Ταμίας της Ομοσπονδίας Θανάσης Ρέρρας εκλέχθηκε στην Επιτροπή Μπιτς βόλεϊ, ο Διευθυντής της ΕΟΠΕ Περικλής Μπακοδήμος στην Επιτροπή Ευρωπαϊκών ΔιοργανώσεωνΒόλεϊ και ο γιατρός των Εθνικών ομάδων Δημήτρης Τσούκας στην Ιατρική Επιτροπή.

«Με την ολοκλήρωση των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης αλλά και του Διοικητικού Συμβουλίου της CEV , στην οποία πιστεύω ότι η ελληνική αποστολή ήταν απολύτως επιτυχημένη, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους συνεργάτες μου που βοήθησαν στην ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας και συγκεκριμένα τον γενικό γραμματέα Παναγιώτη Σιδέρη, τον ταμία Θανάση Ρέρρα, το μέλος του ΔΣ Αθηνόδωρο Χατζηπαναγιώτου και τον διευθυντή της ΕΟΠΕ Περικλή Μπακοδήμο», δήλωσε από την Σόφια ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αχιλλέας Μαυρομάτης και συμπλήρωσε: «Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΚΟΠΕ Μιχάλη Κρασιά και όλους τους εκπροσώπους της Κυπριακής Ομοσπονδίας με τους οποίους είχαμε εξαιρετική συνεργασία κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης».

* Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά οι Χατζηπαναγιώτου, Ρέρρας, Μπόρισιτς, Σιδέρης και Μπακοδήμος.

3 σχόλια

  • Comment Link red Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015 18:38 posted by red

    Δεν ξερουνε οτι αν δεν ητανε αυτος -που δεν εκλεχθηκε- στα τουρνουα του μπιτς θα σφυριζανε οι Ρερρας,Χαλβαντζης και λοιποι παρατρεχαμενοι!Η αχαριστια σε ολο το μεγαλειο της,αλλα τουλαχιστον τον τιμησανε με μια θεσουλα διπλα στον μεγαλο Ναδαλ!

  • Comment Link Πού σαι Θανάση... Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015 09:41 posted by Πού σαι Θανάση...

    Πρόεδρε, τέσσερις υποψηφιότητες είχες ανακοινώσει. Τον υποψήφιο της διαιτησίας τον έφαγε η μαρμάγκα; Φαντάζεσαι να ήταν εκεί ο Μπελί; Θα τους έβγαζε όλους με τσαμπουκά!

  • Comment Link Χωρις λογια... Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015 17:29 posted by Χωρις λογια...

    Επιβραβευση του Ρερρα για τα 'κανονια' που ριχνει σε αθλητες και διαιτητες!!!Συγχαρητηρια στα σαινια της CEV για την επιλογη τους...βρε ουσσστττττ!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ