1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-08-2016 13:42

Ο Κυριάκου με τον Στουραΐτη

Το Γενικός Γραμματέας της ΕΣΠΕΜ, Κώστας Κυριάκου ανακοίνωσε ότι στηρίζει τον Γιάννη Στουραΐτη και την κίνηση «Πρώτα το Βόλεϊ»

Η δήλωσή του:

Σε λιγότερο από ένα μήνα καλούμαστε όλα τα σωματεία του βόλεϊ να εκλέξουμε νέο Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ.

Με αφορμή λοιπόν τις εκλογές της 3 ή 4 Σεπτέμβρη, την διαφοροποίηση των <<δέκα>> μελών του Δ.Σ. και της δημιουργίας της κίνησης << ΠΡΩΤΑ το ΒΟΛΛΕΥ>> όπως αναφέρουμε στην ανακοίνωση μας, δηλώνω ότι στηρίζω τον Γιάννη Στουραΐτη ως επικεφαλής αυτής της κίνησης, γιατί οι απόψεις μου, οι προβληματισμοί του, για την λειτουργία της ομοσπονδίας, την ανάπτυξη και την προβολή του αθλήματος συμπίπτουν και με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο.

Η προσφορά του, η παρουσία του, η εμπειρία του, η αξιοπιστία του και η ικανότητα του για το βόλεϊ, το άθλημα που όλοι μας αγαπάμε και υπηρετούμε χρόνια τώρα, τον καθιστούν ηγέτη και την μοναδική πρόταση - λύση – να διαχειριστεί τα χρονίζοντα προβλήματα της ομοσπονδίας, να δώσει όραμα και μέλλον στο άθλημα μας και να απαλλαγεί από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.

Κώστας Κυριάκου
Μέλος Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ.
Γ.Γ. ΕΣΠΕ Μακεδονίας

2 σχόλια

  • Comment Link ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 21:19 posted by ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

    Και ποιος ειναι αυτος.....???????

  • Comment Link stef.vogiatzoglou Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 16:08 posted by stef.vogiatzoglou

    Aγαπητε κ.Κυριακου διαβασα τους λογους για τους οποιους στηριζετε τον κ.Στουραιτη και πραγματικα αν δεν ειχα δει το ονομα και εβλεπα μονο το κειμενο θα νομιζα οτι επι τελους βρηκαμε στο Ελληνικο βολλευ τον ηγετη που ψαχναμε και δεν βρισκαμε. Παρ'ολα αυτα Θα εκτιμουσα αν μου αναφερετε μια αξια λογου καινοτομια που εκανε στο Μαρκοπουλο,και μια στην Ομοσπονδια,τοσα χρονια που ασχολειται.Εμεις που ειχαμε την δυνατοτητα να τον γνωρισουμε απο κοντα,τοσο στο Μαρκοπουλο οσο και στην Ομοσπονδια,σας λεμε τιποτα.Σαφεστατα και ειναι ενα πολυ καλο παιδι και εξισοροπιστης,αλλα αυτα ειναι τιποτα για καποιον που θα πρεπει να εχη ηγετικες ικανοτητες.Κατα την ταπεινη μου αποψη αυτο που χρειαζεται οποιος αναλαβει την ομοσπονδια πρεπει να ειναι ευελικτος,εξυπνος και δυναμικος για να συγκρουσθη με αυτο το σαπιο κατεστημενο τοσων χρονων.Ο Στουραιτης λυπαμαι τιποτε απο ολα αυτα δεν συνδυαζει.Πιστευω οτι το Ελληνικο βολλευ χρειαζεται στην παρουσα φαση εναν αντιστοιχο αλλα ηθικο Μπελιγρατη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ