1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-08-2016 18:58

Σύμμαχοι του Στουραΐτη οι Μεσσήνης, Τριπολιτσιώτης

Και άλλους συμμάχους στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΠΕ απέκτησε ο Γιάννης Στουραΐτης. Συγκεκριμένα ο καθηγητής πληροφορικής Γιάννης Μεσσήνης και ο πρόεδρος του ΓΣ Άργους και μέλος του ΔΣ της ΕΣΠΕΠ Παναγιώτης Τριπολιτσιώτης τάχθηκαν υπέρ της κίνησης «Πρώτα το Βόλεϊ».
Στις 4 Σεπτέμβρη οι άνθρωποι του βόλεϊ θα εκλέξουν την καινούρια διοίκηση, που θα είναι υπεύθυνη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια για το άθλημα που αγαπάμε. Η διοίκηση αυτή θα πρέπει να αποτελείται από παράγοντες που έχουν υπηρετήσει το βόλεϊ, που πρόσφεραν από τον χρόνο και από την τσέπη τους , θέλοντας να συμβάλλουν έτσι στην ανάπτυξη του . Ένας από αυτούς είναι ο Γιάννης Στουραΐτης, ο όποιος έχει δώσει όλα τα παραπάνω και είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει, αφού εκλεγεί στην προεδρία της ΕΟΠΕ με την κίνηση ΄΄ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΟΛΕΙ΄΄, να προσφέρει, έτσι ώστε, το βόλεϊ να βρει την θέση που του αξίζει.

Παναγιώτης Τριπολιτσιώτης
Πρόεδρος Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ/Μέλος Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕΠ.

Στις εκλογές της ΕΟΠΕ τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, δηλώνω ότι στηρίζω τον Γιάννη Στουραΐτη και την κίνηση ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΟΛΕΪ γιατί οι απόψεις μου, για την λειτουργία της Ομοσπονδίας και των ΕΝΩΣΕΩΝ ώστε να αναπτυχθεί το άθλημα και να αποκτήσει τη δυναμική που του αξίζει, είναι ανάλογες με τις θέσεις των ανθρώπων που απαρτίζουν την κίνηση.

Δρ. Γιάννης Μεσσήνης
Καθηγητής Πληροφορικής ΜSc, PhD
ESDLAb Eργαστήριο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικού Λογισμικού
Πανεπιστήμιο Πατρών
EARTHLab Εργαστήριο Εικονικής Πραγματικότητας
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

1 σχόλιο

  • Comment Link Ο ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΣ Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 20:48 posted by Ο ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΣ

    Κύριε Τριπολιτσιώτη εσύ εισαι αγωνιστής, με χρόνια προσφοράς στο βόλεϊ. Τι σχέση έχεις με αυτούς που ζούν στην εικονική πραγματικότητα και καλά έκαναν και επέλεξαν τον πολίστα Μεσσήνη (EARTHLab Εργαστήριο Εικονικής Πραγματικότητας) που η μοναδική του σχέση με το βόλεϊ είναι το κίτρινο χρώμα της μπάλας του πόλο και του βόλεϊ.Ας τους πάρει ο γιαννάκης όλους να τους βάλει στο εργαστήριο γιατι είναι η θέση τους ( εκεί ζουν) . Κύριε μεσσήνη τα υπόλοιπα θα τα πούμε στη Γ.Σ. εαν το θυμηθείς και έρθεις από τις διακοπές σου σου........

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ