1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-08-2016 23:18

Ο Βαγγέλης Κοκκιναράς στηρίζει Μελισσουργό

Ο παλιός παίκτης του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας Βαγγέλης Κοκκιναράς στηρίζει τη παράταξη του Γιώργου Μελισσουργού Volley 2012.

Η δήλωσή του

«Έχοντας περάσει τα καλύτερα μου χρόνια στον Παναθηναϊκό και σε όλα τα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας, αλλά και μετέχοντας μέχρι και σήμερα σε όλα τα Πρωταθλήματα των Βετεράνων, δεν θα μπορούσα να αδιαφορήσω για μια από τις κρισιμότερες εκλογικές αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν για τη διοίκηση της ΕΟΠΕ, παραδεχόμενος ότι το άθλημα μας δεν βρίσκεται και στις καλύτερες των ημερών του.

Παρακολούθησα, κυρίως από το διαδίκτυο, θέσεις και προτάσεις υποψηφίων που κατατέθηκαν και θέλω να δηλώσω ότι η υποψηφιότητα της κίνησης VOLLEY 2012 με επικεφαλής τον Γιώργο Μελισσουργό δείχνει το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο στο βόλλεϋ.

Η ικανότητα και η εντιμότητα του Γιώργου, αλλά και η συστράτευση προσωπικοτήτων με την ποιότητα του Θανάση Μαργαρίτη, της Ελένης Ζέτου, του Άγγελου Κυριακίδη, των παλαιών συμπαικτών μου Ηρακλή Δωριάδη και Αιμίλιου Γολέμη και των υπόλοιπων άξιων στελεχών, μου δίνει τη σιγουριά ότι η επιλογή τους για τη διοίκηση της Ομοσπονδίας μπορεί να οδηγήσει το βόλλεϋ σε ένα αύριο που όλοι ονειρευόμαστε.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΑΡΑΣ»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ