1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-11-2013 22:35

Το παράπονο της Βανέσσας...

Επιτέλους μπορώ να μιλήσω κι εγώ!
Είμαι η Βανεσσα Καραγιωργου αθλήτρια των Βριλησσίων, απέχω από την αρχή του πρωταθλήματος, περίμενα από τις συναθλήτριες μου πιο γρήγορα και άμεσα τη συμπαράσταση τους προς έμενα,
κανένας και κανένα Μ.Μ.Ε. δεν αναφέρθηκε στο όνομα μου και για τη μη συμμέτοχη μου στο πρωτάθλημα. Πιθανό να αποτελώ φάντασμα για το ελληνικό γυναίκειο volley (ετών 20, ύψος 1,93), βάσει στατιστικών της κανονικής διάρκειας πρωταθλήματος 2012-2013 η αποδοτικότερη blocker ανατρέξτε στα στατιστικα της Ε.Ο.Π.Ε. http://www.volleyball.gr/index.php?option=mod_content&articleid=6969&view=article&submnuid=310).

Στήριξα τις ελπίδες μου στο πρόεδρο , ο όποιος με αγόρασε και με είχε σαν παιδί του και μετά τα 2 χρόνια της ελαχίστης προσφοράς μου στην ομάδα δεν κουνήθηκε φύλλο για τη μη συμμετοχή μου στο πρωτάθλημα. Ένεκα του περιέργου κλίματος που υπάρχει στην ομάδα με τη ''νέα διοίκηση'' και την αφερεγγυότητας αυτής που -εγώ- αντιμετώπισα και που ενδεχομένως δεν αντιμετώπισαν άλλες συμπαίκτριες μου.

Καλώ τον πρόεδρο μου Ε. Κωβαίο να αναλάβει πρωτοβουλίες! Όσον αφορά τις περίεργες συμπεριφορές της ''νέας διοίκησης'' για την όποια έγιναν πολλάκις αναφορές εντός των συγκεντρώσεων-προπονησεων ότι αυτοί κάνουν κουμάντο πλέον και του προπονητικού team.

Παρακαλώ τον πρόεδρο μου κ. Κωβαίο αν θέλει να τον ενημερώσω προσωπικώς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ