1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-06-2024 19:07

Στην ΑΕΚ και επίσημα η Αμερικανίδα διαγώνια Ζόε Γουεδέρινγκτον

Την πανύψηλη 23 χρονη (1μ88) ακραία, Ζόε Γουεδέρινγκτον ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Πρόκειται για Αμερικανίδα διαγώνια  που προέρχεται από σπουδαία χρονιά στο πρωτάθλημα του Π. Ρίκο, οπου βγήκε και πρώτη σκόρερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης που εχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό πρωταθληματικό ρόστερ για τη νέα χρονιά στη Volley Legue:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ζόε Γουεδέρινγκτον. Η γεννηθείσα στις 07/12/2001 Αμερικανίδα διαγώνια θα ενισχύσει το τμήμα του Βόλεϊ Γυναικών τη νέα σεζόν.

Η Αμερικανίδα αθλήτρια, ύψους 1,88 (!), ξεκίνησε την καριέρα της από το Πανεπιστήμιο της Utah, όπου έμεινε μέχρι το 2022. Από το 2022 μέχρι τις αρχές του 2024 βρισκόταν στο Πανεπιστήμιο της Penn State, ενώ εδώ και λίγους μήνες αγωνιζόταν για λογαριασμό της Atenienses de Manati του Πουέρτο Ρίκο

. Μάλιστα, στο Πουέρτο Ρίκο ήταν η πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος, σε μία χρονιά που η ομάδα της τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος.

Ζόε, καλώς ήρθες στην ομάδα μας!»

 Το ρόστερ της ΑΕΚ μέχρι τώρα:

Πασαδόροι: Άκι Μόμι, Εύη ΦλιάκουΔιαγώνιες: Ζόε Γουεδέρινγκτον

Κεντρικές: Ιωάννα Πολυνοπούλου, Αγγελική Καββαδία

Ακραίες: Σάρα Σακραντζίγια, Μπριάνα Έντουαρντς, Εύα Χαντάβα, Μάρα Ράπτη,

Λίμπερο: Εύη Γεωργιάδου, Ευαγγελία Τουλγαρίδου

Προπονητής: Πασκουαλίνο Τζιανγκρόσι

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ