1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-09-2014 12:50

Ο Ιωαννίδης στη Νέα Σαλαμίνα με προπονητή Πρωτοψάλτη

Στο κυπριακό πρωτάθλημα και στη Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου που έχει προπονητή τον Σπύρο Πρωτοψάλτη, πατέρα του Θανάση Πρωτοψάλτη που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θεόδωρος Ιωαννίδης.

Ο 18χρονος που αναδείχτηκε καλύτερος μπλοκέρ του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων 2014 κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην καριέρα του με σκοπό να πάρει εμπειρίες ως βασικός σε ένα ανερχόμενο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι το κυπριακό. Ο Ιωαννίδης γεννήθηκε στις 9 Απριλίου 1997, αγωνίζεται κεντρικός κι έχει ύψος 1.94.

Ξεκίνησε από τον Επίκουρο Πολίχνης με τον οποίο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων του 2014 ήταν στην 4η θέση και ο ίδιος αναδείχτηκε καλύτερος μπλοκέρ της διοργάνωσης. Στην αντίστοιχη διοργάνωση του 2013 με τον Επίκουρο πήρε την 2η θέση.

Ο Ιωαννίδης ηγήθηκε του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης στην κατάκτηση του σχολικού πρωταθλήματος 2014 στο Μετς, ενώ στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα το Κολλέγιο πήρε την 13η θέση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ