1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-01-2017 13:31

Κασαμπαλής: «Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα»

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην φινλανδική Λέκα ο Σταύρος Κασαμπαλής φρόντισε να ευχαριστήσει όσους τον βοήθησαν στα χρόνια που παίζει βόλεϊ:
«Ένα μεγάλο όνειρο έγινε πραγματικότητα! Ήρθε η ώρα για την πρόκληση εκτός συνόρων! Εξάλλου ένας αθλητής σε όλη του τη καριέρα δεν έχει να κάνει με κάτι άλλο πέρα από προκλήσεις! Έτσι και για μένα μετά τα αξέχαστα χρόνια στον Εθνικό τους υπέροχους μήνες στη Χαλκίδα και τις γεμάτες εμπειρίες αποστολές με τις μικρές εθνικές ομάδες, το φιλανδικό πρωτάθλημα μου χτυπάει την πόρτα! Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τόσο πολύ κόσμο που έχει βοηθήσει στα πρώτα βήματα τις μικρής ακόμα …καριέρας μου που αν έγραφα τα ονόματα ένα-ένα θα χρειαζόμουν ώρες ολόκληρες!

Παρ’όλα αυτά τίποτα δεν θα είχα καταφέρει χωρίς τη βοήθεια του Κασαμπαλή Θανάση ο οποίος πολύ σωστά και μεθοδικά με ώθησε στο άθλημα και βοήθησε στην εξέλιξη μου, του Τσουλκανάκη Δημήτρη όντας ο πρώτος μου προπονητής και παιδαγωγός του αθλήματος, των υπολοίπων προπονητών και συμπαικτών που συνεργαστήκαμε (Εθνικός, Χαλκίδα, εθνικές ομάδες) , του ατζέντη και φίλου μου Μιχάλη Αϊδονίδη και για όλο το ενδιαφέρον που έχει δείξει κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας! Ιδιαίτερα ευγνώμων νιώθω προς τους Μαυρίδη Θεόδωρο, Σφυρίδη Σταύρο που με τις υπηρεσίες τους πολλά μου προβλήματα έμοιαζαν παιχνιδάκι! Επίσης και προς όλους τους φίλους μου!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς την παλιά μου πλέον ομάδα ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ για τον επαγγελματισμό τους όσων αφορούν την μεταγραφή μου στο εξωτερικό και την άψογη συνεργασία μας! Για την οικογένεια μου ότι και να πω θα είναι λίγο. Αυτοί πιστεύουν όσο κανένας άλλος σε μένα και είναι οι κολώνες στήριξής μου!

Όλους μα όλους εσάς, σας ευχαριστώ πολύ από την καρδιά μου!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ